Meciuri Universitatea

Universitatea II victorie cu CSO Filiasi!

Inca trei puncte pentru Universitatea II, victorie cu CSO Filiasi!
Un meci echilibrat, incheiat cu o victorie la limita. Echipa satelit se mentine pe locul doi, dupa unsprezece etape : 23 puncte, golaveraj 17 – 8! Meciul a fost echilibrat in prima repriza, alb albastri fiind mai activi in repriza a doua, dupa ce Papura i-a introdus in teren pe Mihaila, Frasineanu si Popescu. Acesta din urma a fost aproape sa deschida scorul printr-un sut foarte puternic, insa mingea lovit bara. Golul a fost inscris de Valentin Mihaila (abia revenit de la Giurgiu), printr-un sut splendid, cu efect, trimis din interiorul careului advers.
Cateva observatii. Se lucreaza la recuperarea lui Markovic, dupa lunga perioada de inactivitate pricinuita de ultima accidentare. Deja arata mai bine fizic, alearga mai mult si nu prea se mai vad kilogramele acumulate in perioada de inactivitate. Popescu in nota obisnuit, foarte sigur in degajari si foarte grabit in a pune echipa pe faza de atac, da drumul rapid la minge … ar trebui sa fie al doilea portar al echipei, au fost niste bani dati cheltuiti degeaba cu Mitrovic. Poate ar trebui insistat mai mult si cu fundasii centrali (Ion si Hreniuc) sa li se dea sanse, sa se pregateasca uneori cu lotul mare. Este destul de probabil ca Hreniuc (care este si capitanul echipei), de exemplu, sa poata avea o prestatie cel putin la nivelul unuia din fundasii centrali de la prima echipa.
Universitatea Craiova II: 49. Popescu – 2. Borța, 3. Ion, 6. Hreniuc (cpt.) – 7. Trocan, 14. Enache, 9. Iuga, 15. Buzan – 21. Bărbuț, 19. Markovic, 20. Petre. Rezerve: 50. Dică, 23. Frăsineanu, 11. Mihăilă, 10. Popescu, 18. Trancă, 17. Țoiu, 4. Bogdan. Antrenor principal: Corneliu Papură.

Leave a Reply

%d bloggers like this: