Inaugurare stadion Meciuri Universitatea

U Craiova – Slavia Praga

Avem si anuntul oficial! Cu mentiunea ca evenimentul va incepe la ora 18.30, vom avea detaliile foarte curand.

#StiintaInapoiAcasa: Vineri, 10 noiembrie, de la ora 18:30, vă așteptăm pe stadionul „Ion Oblemenco” la evenimentul oficial de inaugurare. Punctul culminant al serii îl va reprezenta amicalul în care Universitatea Craiova întâlnește Slavia Praga, de la ora 20:00, într-un meci pe care l-am așteptat câțiva ani și despre care toată lumea va vorbi câteva zeci de ani.
Vineri seara scriem împreună istoria. Fii unul dintre cei 30.000 de părtași la un moment unic în istoria orașului și al echipei noastre: vino să inaugurăm cel mai frumos stadion din țară și să arătăm tuturor că oltenii trăiesc un amical la fel de intens ca un derby.
Adversar pe teren ne va fi Slavia Praga, campioana en-titre a Cehiei și reprezentanta acesteia în grupele Europa League, club cu 125 de ani de istorie în spate. În tribune, însă, nu vom avea adversari, ci vom trăi împreună o mare sărbătoare a unei regiuni întregi, într-o seară în care vă așteaptă mult mai mult decât un simplu meci de fotbal.
Abonații Universității se pot considera pe stadion deja, pentru că accesul în baza abonamentelor este liber. De asemenea, vă reamintim faptul că abonamentele de orice tip sunt valabile pentru întreg sezonul competițional 2017 – 2018 (sezon regulat Liga I Betano, play-off Liga I Betano și Cupa României). Biletele vor fi puse în vânzare în cursul zilei de mâine, 8 noiembrie. Procedura de achiziționare a biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – SK Slavia Praha va fi anunțată în cursul zilei de astăzi. Foștii și actualii jucători care au scris și scriu încă istoria Științei vă dau întâlnire în noua casă a leilor și vă promit că va fi o seară de neuitat.
Clubul Universitatea Craiova vă mulțumește pentru sprijinul acordat! #StiintaInapoiAcasa

Leave a Reply

%d bloggers like this: