Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Autor Subiect: Transferuri (cine vine, cine pleaca, zvonuri)  (Citit de 84897 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10939
    • Vezi Profilul
Re: Transferuri (cine vine, cine pleaca, zvonuri)
« Răspuns #1785 : Iulie 23, 2010, 06H:40H:11 »

T@V    -  ce spui tu este doar o presupunere, nu ai de unde sa stii ca este asa sau nu. Mititelu declara toate chestiile alea despre Busu atunci cand nu stia ( sau nu era sigur) ca va reusi sa transfere un fundas. Ce ai fi vrut sa spuna?  Ca nu poate sa aduca si ca vom juca asa , expusi pe partea stinga? Nu putea face asta asa ca a  bagat poezia cu Busu.

Nu noi am lansat ideea sa joace pe stinga. In 21 iulie chiar ziarul de casa spune asta
''Nevoia acută de un fundaş care să acopere flancul stâng, lăsat sub protecţia vulnerabilă a tânărului Buşu, i-a determinat pe oficialii olteni să demareze tratativele cu David Lopes, jucător vânat şi de Steaua şi Dinamo.''

Parerea mea este ca nu aduce nimeni un jucator caruia sa ii dea 120 000 pe an ( plus o mica prima de instalare) ca sa il tina rezerva. Cred ca in doua - trei etape brazilianul va fi titular iar in filmulete am vazut ca joaca si pe stinga. Nu stiu cat de bun este dar categoric este peste Busu.
Arata puternic, agresiv si probabil este si destul de tehnic, ca orice brazilian. Are si 1,90 , ar fi culmea sa il tii pe bara cand poate aduce un plus mare la fazele fixe , in atac sau in aparare . Daca este bun si va fi folosit pe stinga putem spera ca am rezolvat problema apararii ( fiind si Ciuca rezerva).

Si chiar daca ar fi cum spui tu care este problema? Este normal sa mai si vanda, iar daca pe Gaman iese un pret bun asta este..... Insa imi aduc aminte ca pe Florin Costea l-ati transferat in fiecare pauza competitionala.

« Ultima Modificare: Iulie 23, 2010, 08H:08H:38 de edmond »
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1786 : Iulie 28, 2010, 17H:34H:38 »

Pe ''piata'' sunt informatii interesante ... nu le luam in seama dar au aparut ieri si pe filiera Dragomir (iar Mitica  este destul de informat de obicei) si au fost oarecum confirmate  si de mititelu pe blogul propriu. Se pare ca un club important din Europa ar fi interesat de unul dintre jucatorii nostri tineri ( probabil Gaman sau Lung) iar tranzactia ar putea sa se incheie in urmatoarele trei saptamani pentru o suma considerabila ( aprox 4 000 000). In aceasta situatia ar fi adusi la Craiova doi jucatori importanti din campionatul intern - Mitica ducea discutia catre Moraes ala de la Bistrita, care ar fi unul dintre cei doi!
Desi prin presa se discuta de Lung jr cred ca mai degraba Gaman ar fi cel vizat , tinand cont de mutarile facute de finantator in aceasta vara - aducerea lui Ciuca si Lopes , amandoi putand juca fundasi centrali!
Asta ar explica si lejeritatea cu care Padureanu i-a dat drumul lui Ciuca sa revina la Craiova.
memorat

giovanni

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 1367
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1787 : Iulie 29, 2010, 12H:44H:04 »

Daca cel plecat e Silvica, atunci ar fi bun Coman in locul lui. Sau Bornescu, desi pe mine plecarea lui la Rapid m-a lasat cu un gust amar. Din pacate, ar trebui sa ne miscam inainte sa plece Lung, pentru ca Coman va fi liber inainte si e posibil sa ni-l sufle Rapidul sau Dinamo.
memorat
Quid quid latine dictum sit, altum videtur

bogdan-m

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 2573
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1788 : Iulie 29, 2010, 18H:06H:33 »

Eu totusi cred ca cel care va pleca, daca va pleca, este Valerica Gaman.
memorat
Hai Stiinta! Alaturi de echipa la bine si la greu!
GRUPPO MAXIMA - CONSTANTA

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1789 : Septembrie 01, 2010, 13H:38H:49 »

Pana la urma nu au plecat ( inca) nici Gaman nici Lung.  Probabil vor sta si acest sezon la Universitatea.
Se vorbeste tot mai insistent de aducerea fundasului Bordeanu, fost la Urziceni, actualmente liber de contract. Nu prea am urmarit meciurile Unirii , jucatorul nu mi-a sarit in ochi, nu pot sa ma pronunt , insa daca il ia inseamna ca Piturca il vede ca pe o solutie.

Parca a fost si al Craiova, cred ca pe vremea cand ne antrena Rednic, dar tot nu imi aduc aminte lucruri bune despre el.
Cam ce calitati ar avea?
memorat

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2370
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #1790 : Septembrie 01, 2010, 13H:52H:19 »

Fundas stanga mediocru spre bun... Cam asa pot sa-l caracterizez. L-aqs fi preferat pe Brandan, dar ne multumim si cu Bordeianu. Creaza concurenta pe partea stanga...
memorat
Mandria de a fi oltean...

giovanni

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 1367
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1791 : Septembrie 02, 2010, 00H:09H:29 »

La Urziceni a jucat mult mai bine decat a facut-o la noi in perioada Rednic. Parerea mea e ca e undeva cam la nivelul lui Balace, poate o idee mai tehnic. Nu cred ca e o solutie pt noi decat pe perioada scurta si daca nu reusim sa aducem altceva. E totusi pe postul lui ca fundas stanga, ceea ce nu putem spune despre Ciuca.
memorat
Quid quid latine dictum sit, altum videtur

Dani_cel_oltean

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 762
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1792 : Septembrie 02, 2010, 09H:56H:10 »

Sa nu uitam ca acum 2 sezoane la Urziceni Wobay la ridiculizat pe Bordeanu. Are 33 de ani si nu vad rostul transferului. Cred ca Ciuca este peste el. Singurul avantaj este ca ar veni gratis insa depinde si salariul pe care-l cere.

Brandan a refuzat Steaua care i-a oferit 10.000 euro pe luna si prefera sa stea pana in vara dupa care ar semna cu orice echipa gratis. Jucatorul s-ar fi saturat de Romania si sigur va pleca afara.
memorat
"Ce atmosfera... Creata de olteni. E sarbatoare-n... Peluza si-n teren. Strigati cu totii 'Iubire-i infinita'. Cine nu sare... E'o javra imputita!!!"

Cristi007

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1793 : Septembrie 02, 2010, 13H:13H:16 »

Si eu consider ca Brandan ar fi o solutie excelenta. Sper ca Piturca sa-l aiba in vederile lui...
Bordeianu, cu tot respectul pentru el, dar nu-l vad mai mult decat o solutie de back-up pentru postul de fundas stanga...
« Ultima Modificare: Septembrie 02, 2010, 15H:11H:59 de Cristi007 »
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1794 : Septembrie 03, 2010, 11H:53H:08 »

Fundas stanga mediocru spre bun... Cam asa pot sa-l caracterizez. L-aqs fi preferat pe Brandan, dar ne multumim si cu Bordeianu. Creaza concurenta pe partea stanga...

Oare de il vrea Piturca? Nu vede vca este mediocru?
Ciuca este sufletist si are calitati, insa in meciul cu Sportul si-a cam aratat limitele ...    si mie Bordeianu mi se pare cam batran ( se pare ca a cazut transferul, nu i-ar mai da drumul Unirea ) insa Brandan cere 300 000 prima instalare si 200 000 pe an contract. Este imens pentru Romania, in plus ar bulversa echipa, ar cere si altii  contracte asemanatoare.
memorat

Cristi007

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1795 : Septembrie 03, 2010, 12H:59H:57 »

Atat i-a cerut ciobanului. Din  punctul meu de vedere a cverut banii astia tocmai ca sa nu ajunga la steaua. Cu noi s-ar putea sa negocieze la un pret mai scazut. In plus, 200k euro pe sezon nu mi se pare un salariu exorbitant. Avem jucatori in lot care castiga mult mai mult. Iar suma de 300k euro putem sa o vedem ca pe niste bani de transfer.
memorat

Dani_cel_oltean

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 762
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1796 : Ieri la 18:21:23 »

In amicalul de ieri a jucat un mijlocas luat in probe de la Rm. Valcea.

Pe 22.06.2010 a apraut un articol in presa:

http://www.liga2.ro/seria-2/bursa-transferurilor/goge-spre-otelul-6438071

Goge, spre Oţelul

Internaţionalul de juniori al echipei CSM Rm. Vâlcea, Petre Goge (18 ani) este dorit de Oţelul Galaţi, acolo unde este cerut de antrenorul Dorinel Munteanu.
După ce, în urmă cu un an, s-a aflat şi în atenţia Universităţii Craiova, Petre Goge este din nou în vizorul unui club de Liga I, fiind dorit la Galaţi de antrenorul Dorinel Munteanu. Fostul mare internaţional l-a sunat pe Goge, spunându-i că îl doreşte la Galaţi, tânărul jucător îşi doreşte şi el să facă pasul spre Liga I, dar CSM şi Oţelul nu se înţeleg deocamdată asupra sumei de transfer.
Situaţia contractuală a jucătorului este una destul de încâlcită. Până acum, Petre a fost deţinut în copropietate de CSM şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu, însă, după desfiinţarea recentă a clubului craiovean, jucătorul este în proporţie de 100% al vâlcenilor. Goge este la final de contract cu CSM, însă, conform regulamentelor în vigoare, fiind la finalul junioratului, este obligat să semneze pentru încă trei ani cu Vâlcea.
"Domnul Munteanu mi-a spus că încercă să mă ia în cel de-al doilea cantonament al Oţelului. Eu îmi doresc să plec, la Vâlcea nu mai sunt bani, de fapt, toţi jucătorii ne dorim să părăsim echipa, mai ales că nu se ştie dacă va continua în Liga a II-a. Însă, CSM cere 20.000 de euro, este o sumă mare, cine mai dă aceşti bani pentru un copil, aşa cum sunt eu? Nu se dau aceşti bani pe jucătorii consacraţi, darăminte pe un copil. Sper ca, până la urmă, cluburile să se înţeleagă, îmi doresc mult să plec, dar nu este nimic sigur" , a spus Petre Goge.
"Deocamdată, nu am primit nicio ofertă pentru Goge, Oţelul nu m-a sunat. Goge va semna cu noi pentru încă trei ani, dar sigur că îl vom da în Liga I, dacă Galaţiul va plăti pentru el. Probabil că Dorinel îl va lua întâi în probe, apoi se va decide dacă îl opreşte sau nu", a spus şi directorul-general al clubulului oltean, Florin Verigeanu.
Goge este folosit în Zăvoi pe ambele flancuri, atât la mijloc cât şi în defensivă, pentru că loveşte la fel de bine balonul cu ambele picioare, are viteză şi este ofensiv. Talentatul fotbalist a jucat pentru CSM din 2008, venind la Vâlcea la recomandarea lui Adrian Popescu şi impunându-se din start ca juniorul titular.
memorat
"Ce atmosfera... Creata de olteni. E sarbatoare-n... Peluza si-n teren. Strigati cu totii 'Iubire-i infinita'. Cine nu sare... E'o javra imputita!!!"

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1797 : Ieri la 22:41:31 »

Atat i-a cerut ciobanului. Din  punctul meu de vedere a cverut banii astia tocmai ca sa nu ajunga la steaua. Cu noi s-ar putea sa negocieze la un pret mai scazut. In plus, 200k euro pe sezon nu mi se pare un salariu exorbitant. Avem jucatori in lot care castiga mult mai mult. Iar suma de 300k euro putem sa o vedem ca pe niste bani de transfer.

Pai normal ca nu ti se pare, ca nu dai din buzunarul tau. Ce sunt 200 000 euro, o nimica toata, un mizilic acolo...  Se desfiinteaza echipe zilnic , altele cad in anonimat, criza isi pune amprenta pe fotbal. toata lumea reduce salariile, tie insa jumatate de milion de euro ti se par floare la ureche.
Tu nu vezi ca nu il vrea mai nimeni in conditiile astea?
UTA, IASI, FARUL, ARGESUL ... s-a ales praful , sunt inca multe echipe care stau pe muchie de cutit , cat de departe crezi ca suntem de asta? Ti se pare ca in Oltenia nu se simte criza?   Nu mai visati la transferuri rasunatoare, nu este cazul, dupa parerea mea.
Daca mai vin jucatori vor veni liberi de contract si fara salarii ametitoare. Nici nu pot sa mai vina decat liberi de contract, s-a terminat perioada de transferuri.

Pai daca il aduci pe Brandan si ii dai 200 000 arunci vestiarul in aer .....
memorat