Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Autor Subiect: Transferuri (cine vine, cine pleaca, zvonuri)  (Citit de 85078 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10944
    • Vezi Profilul
Re: Transferuri (cine vine, cine pleaca, zvonuri)
« Răspuns #1740 : Februarie 10, 2010, 14H:05H:35 »

Si eu cred ca Paunovic va fi un castig pentru Universitatea. Ceea ce ma mira pe mine este neseriozitatea cu care este tratata aducerea unui fundas central , faptul ca oameni din conducerea clubului care pretind ca se pricep la fotbal se gandesc ac o vor scoate la capat cu doi fundasi centrali tineri si fara prea multa experienta. Va fi un retur groaznic, foarte dificil, si toate formatiile din zona retrogradarii au cautat sa se intareasca.
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1741 : Februarie 11, 2010, 19H:36H:59 »

In sfarsit au adus un fundas central de meserie. Insa nu stiu cand vor avea timp sa stabileasca relatii de joc....  oricum, vorba romanului...mai bine mai tarziu decat niciodata.

Valentin Iliev

Data naşterii: 11 august 1980
Localitatea: Knezha, Bulgaria
Înălţimea: 1,85 m
A jucat la:
1992 - 1998, FC Botev Vratsa,
Senior career1
1998 - 2001, FC Botev Vratsa, 39 meciuri (2 goluri)
2001 - 2004, Metalurg, 21 meciuri (1 gol)
2004 - 2008,  CSKA Sofia, 80 meciuri (7 goluri)
2008 - 2010, Terek Grozny, 47 meciuri (5 goluri)
Naţionala Bulgariei
2005 - Bulgaria, 19 meciuri (0)

Posibil ca Trica sa il fi convins sa vina la Craiova, au fost probabil colegi cat a jucat Trica La CSKA.

« Ultima Modificare: Februarie 11, 2010, 19H:40H:37 de edmond »
memorat

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 954
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1742 : Februarie 11, 2010, 19H:59H:35 »

liber de contract banuiesc, nu?
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1743 : Februarie 11, 2010, 23H:46H:06 »

Asta este important sau daca jucatorul este bun? Nu prae mai arunca nimeni bani in transferuri in iarna asta...  Sa stea el bine pe picioare si sa dea siguranta apararii. Experienta are, in mod sigur, a jucat 19 meciuri in nationala , a fost capitanul echipei CSKA Sofia , a jucat in prima liga in Bulgaria si in Rusia. Poate este ce ne trebuie pentru acest moment. Sa asteptam sa arate ce poate ...

Din declaratia lui Mititelu de astazi am inteles ca nu ar fi chiar ultimul transfer, se negociaza cu un jucator olandez pe care l-ar vrea Wotte la echipa!
memorat

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2377
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #1744 : Februarie 12, 2010, 00H:42H:41 »

Van Nistelrooy?  :rolling:
Glumeam, sper sa ne aduca olandezul vreo perla gen Kuyt sau Robben, am inteles ca se pricepe la tinere talente  :big_grin:
« Ultima Modificare: Februarie 12, 2010, 00H:46H:59 de Cristi007 »
memorat
Mandria de a fi oltean...

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1745 : Februarie 13, 2010, 08H:59H:00 »

Conform gsp ar fi  vorba despre mijlocaşul ganez Anthony Obodai (27 de ani), fotbalist intrat în ultimele 5 luni de contract cu olandezii de la RKC Waalwijk, ultimul loc în Eredivisie.
Africanul are două meciuri în tricoul Ghanei şi trei sezoane petrecute la Ajax Amsterdam, timp în care a adunat 34 de meciuri şi 2 goluri pentru "lăncieri". Obodai poate evolua atît în centrul liniei mediane, cît şi pe partea dreaptă.

Gsp lasa sa se inteleaga ca tratativele ar fi destul de avansate...
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1746 : Februarie 20, 2010, 17H:56H:33 »

Conform gsp fundasul central Alessandro Ferri se află deja în cantonamentul din Bucureşti al Universitatii. Antrenorul olandez Mark Wotte îl va testa pe italian zilele viitoare.

Cica poate veni liber de contract , de la Pisa . Jucatorul poate fi folosit si ca fundas dreapta. A fost propus si Stelei, dar nu s-a concretizat nimic.
memorat

smire

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 969
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1747 : Martie 17, 2010, 08H:59H:25 »

Universitatea i-a reziliat în aceste zile contractul lui Sorin Răducu , fundaşul central transferat în ianuarie din Liga a III-a, de la FC Caracal. La trei săptămîni de cînd semnase pe 5 ani cu alb-albaştrii, Răducu a suferit o ruptură musculară în cantonamentul din Antalya. Conducerea Ştiinţei a decis că pentru fotbalist e mai bine să revină la Caracal pentru a se pune pe picioare.

prosport
memorat
forza stiinta

smire

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 969
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1748 : Mai 01, 2010, 07H:34H:46 »

BOSTINA LA CRAIOVA?
Mijlocaşul de 32 de ani termină contractul cu Dinamo şi ar accepta propunerea lui Trică de a semna pe două sezoane cu Ştiinţa

Abia instalat în funcţia de manager sportiv, Eugen Trică a dat două lovituri: l-a convins pe bulgarul Valentin Iliev să continue şi din vară la Craiova şi a obţinut promisiunea lui Gabriel Boştină că va parafa un angajament cu Universitatea pînă în iunie 2012!

Acordul lui Boştină cu roş-albii expiră luna viitoare, iar şefii din Ştefan cel Mare nu i-au făcut nici o propunere să rămînă printre "cîini" şi sezonul următor. "S-a înhăitat cu «Prinţul» Cristea, cu Zicu şi cu ceilalţi «dezertori», cum să ne rugăm de el să rămînă?!" a fost argumentul oficialilor dinamovişti.

Surse autorizate afirmă că Gabi le-a făgăduit oltenilor că va veni în Bănie, însă a pus o condiţie: "Lăsaţi-mă întîi să văd dacă găsesc ceva în străinătate! Craiova mă tentează ca perspective sportive, «afară» însă aş putea cîştiga mai mulţi bani". La Dinamo, Boştină are un salariu stagional de 150.000 de euro, Ştiinţa i-ar oferi tot atît, plus o primă de instalare.
memorat
forza stiinta

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1749 : Mai 29, 2010, 12H:48H:20 »

Citind rezultatele din divizia B de astazi mi-am adus aminte ca avem un jucator imprumutat la Gaz Metan care poate fi o solutie pentru linia de mijloc - Surugiu, jucator adus de la Scoala Gica Popescu si imprumutat in divizia B , al Gaz Metan

min 57: 2-0. Gol fabulos reuşit de Surugiu. Acesta a înaintat cu mingea la picior pe dreapta, cu o bicicletă a păcălit doi adversari, a trecut printre ei şi a şutat cu efect la colţul lung de la marginea careului.

Cred ca au luat o decizie gresita cand i-au readus pe Craciun si Buleica care prinsesera loc de titulari la Gaz Metan, in divizia B. Jucau meci de meci si erau foarte apreciati, Craciun chiar inscria constant. Inca un retur cu meciuri tari ( UTA, U Cluj, ASA Tg Mures, FC Arges, Dacia Mioveni, etc..)   ii ajutau sa progreseze mult mai bine decat jocurile cu adevesari din Barca sau Isalnita ( Buleica) sau cate zece minute pe final la prima echipa ( Craciun). 
memorat

jianu_max

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1750 : Iunie 12, 2010, 15H:46H:55 »

se scrie de o posibilia venire a lui cardoso...cum ar arata apararea noastra asa
dananae- gaman-iliev- cardoso?
va raspund tot eu
BETON ARMAT
memorat
OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA

bogdan-m

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 2573
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1751 : Iunie 12, 2010, 23H:48H:58 »

Cardoso pe 1 milion de euro? Cred ca autorul stirii a scris ce a visat noaptea.  :big_grin:
memorat
Hai Stiinta! Alaturi de echipa la bine si la greu!
GRUPPO MAXIMA - CONSTANTA

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 954
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1752 : Iunie 13, 2010, 13H:31H:57 »

Cardoso pe 1 milion de euro? Cred ca autorul stirii a scris ce a visat noaptea.  :big_grin:

Nici macar nu cred ca e posibil sa VISEZI asa ceva.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2377
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #1753 : Iunie 13, 2010, 14H:34H:01 »

Din declaratiile oficialilor de la Pandurii pe radiourile locale, ar fi mai incantati sa imprumute jucatorii cei mai buni la o echipa din Liga I decat sa-i piarda prin vanzare. Din cauza asta cer atatia bani. Un alt jucator care vor sa-l imprumute in prima liga e portarul titular, Stanca parca...
memorat
Mandria de a fi oltean...

jianu_max

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1754 : Iunie 13, 2010, 16H:59H:28 »

dorel  a semnat cu steaua.....saracul..trebuia sa munceasca si el si mititelu asta nu il lasa deloc....e o victima.......MULTUMIM, DORELE!
memorat
OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA