Gruppo-Maxima.ro
Septembrie 09, 2010, 22H:18H:28
Bun Venit,
Vizitator
Vă rugăm să vă
logaţi
sau să vă
înregistraţi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Downloads
Chat
Autentificare
Înregistrare
Gruppo-Maxima.ro
>
Forum
>
UNIVERSITATEA CRAIOVA (prezent si viitor)
>
Stiri ,interviuri,articole din presa
>
Subiect:
Stiri de ultima ora
« precedentul
următorul »
Pagini:
1
...
45
46
[
47
]
48
49
50
Mergi Jos
Tipărire
Autor
Subiect: Stiri de ultima ora (Citit de 58247 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
smire
Gruppo-Maxima
Mesaje postate: 969
Re: Stiri de ultima ora
«
Răspuns #690 :
Ianuarie 20, 2010, 11H:18H:53 »
Interviu cu Viorel Duru:
Craiova a fost subiectul fierbinte al licenţei din 2009. Vom mai avea situaţii de acest gen în 2010?
Nu. Craiova şi-a primit licenţa prin eludarea regulamentului de licenţiere. Practic, restanţele financiare nu au fost achitate, ci transferate altei entităţi. Pentru a acoperi această lacună, în noul regulament de licenţiere s-a trecut în mod explicit obligaţia de a se prezenta un bilanţ consolidat.
Deci, Craiova n-a scăpat de pasivul de anul trecut.
Trebuie să achite datoriile, de aia mă şi atacă Mititelu pe unde mă prinde.
Vor lua toate cluburile licenţa?
Cine iese din această primăvară are o şansă de a continua. Mi-e teamă însă că nu vor putea continua toate.
Ştiam de noul regulament care prevede prezentarea unui bilanţ consolidat. Nu deţin detalii despre datoria de anul trecut
Dan Idita, avocat Universitatea Craiova
Art. 42 punctul 9
Dacă solicitantul a transmis activul și/sau pasivul său unei alte entităţi (prin cesiune, fuziune, divizare, asociere etc.) atunci va întocmi situaţii financiare consolidate ca și cum entităţile ar fi o singură societate
memorat
forza stiinta
smire
Gruppo-Maxima
«
Răspuns #691 :
Ianuarie 27, 2010, 10H:41H:55 »
Interviu Adrian Mititelu:
Adrian Mititelu are planuri mari pentru campionatul viitor şi nu are decât o singură dorinţă pentru prezent: echipa să aibă rezultate.
Primarul Antonie Solomon v-a acuzat că nu vreţi performanţă, că vindeţi jucători, că aţi implicat echipa în campanie electorală...
Am văzut, dar singurul răspuns pe care i-l dau este acesta: iartă-l, Doamne, că nu ştie ce face. Am ajuns ruşinea ţării!
Pe 31 ianuarie expiră contractul de închiriere a stadionului. Ce veți face?
Am deschis proces şi ne judecăm. Eu sper să putem folosi măcar terenurile de antrenament.
Şi cu banii investiţi la "Ion Oblemenco" cum rămâne?
Ce să mai zic… a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o că am cheltuit atâţia bani pentru a reface acea bază sportivă!
Credeţi că este posibil ca domnul Solomon să facă o nouă echipă împreună cu Gică Popescu şi Hagi?
Nu ştiu, să facă! E dreptul lui. Ba chiar mă gândesc că ar fi mai bine aşa, să vadă şi primarul ce greu e să construieşti o echipă şi să o întreţii. Craiova este un oraş dificil, e greu să construieşti ceva în linişte aici. Eşti lovit din toate părţile, înjurat, ţi se pun beţe-n roate.
Îl mai vindeţi pe Costea?
Dacă voiam să-l vând neapărat, luam lejer trei-patru milioane de euro pe el în iarna asta. Dar m-am gândit la echipă, e mai bine să mai stea la noi măcar până la vară.
memorat
forza stiinta
bogho
Administrator
Mesaje postate: 5369
«
Răspuns #692 :
Februarie 01, 2010, 16H:01H:11 »
Conform presei centrale, patronul Universitatii Craiova este audiat in acest moment, la sediul DNA Pitesti, in dosarul "Penescu". Nici Adrian Mititelu, nici procurorii DNA nu au precizat motivul pentru care are loc aceasta audiere.
memorat
http://www.gruppo-maxima.ro/wiki/index.php
http://www.romaniansoccer.ro/forum
bogho
Administrator
«
Răspuns #693 :
Februarie 07, 2010, 15H:10H:55 »
Exista posibilitatea ca Liga Profesionista de Fotbal sa amane returul pentru sezonul 2009/2010 cu o saptamna, in cadrul intrunirii de maine a Comitetului Ligii. Programat initial sa inceapa pe 13 februarie, returul a fost amanat, la inceputul ianului, pana pe 20 februarie. In cazul in care se va amana inca o data, prima etapa din retur ar incepe in perioada 26-27 februarie 2010. In aceasta situatie se anunta un retur destul de comasat, deoarece ultima etapa se va disputa pe 29 mai 2010.
«
Ultima Modificare: Februarie 07, 2010, 21H:33H:27 de bogho
»
memorat
edmond
AccessSite
Mesaje postate: 10944
«
Răspuns #694 :
Februarie 10, 2010, 13H:58H:19 »
Adrian Mititelu a anuntat recent ca a depus cererea de obtinere a licentei pentru un post de televiziune dedicat echipei Universitatea Craiova si spera ca acesta sa devina functional foarte curand.
memorat
bogdan-m
ModeratorTotForumul
Mesaje postate: 2573
«
Răspuns #695 :
Februarie 12, 2010, 11H:22H:57 »
Din Prosport-ul de astazi 12.02.2010:
"Fostul căpitan susţine că patrimoniul Ştiinţei până în 1991 aparţine de CS Universitatea
Pavel Badea: "Palmaresul e la mine!"
Articol publicat de George Paunescu - 12.02.2010
Istoria Ştiinţei ar putea să se dividă în viitor în două părţi: era de glorie şi era de decădere. Preşedintele clubului sportiv Universitatea, Pavel Badea, spune că niciunul dintre patronii echipei nu a cumpărat, odată cu echipa, şi patrimoniul integral al acesteia.
Aţi fost subalternul lui Dinel şi îl cunoaşteţi. Acum sunteţi preşedinte de club. Credeţi că este posibil ca el să deţină palmaresul Craiovei?
Nu văd cum ar putea Staicu să aibă ceea ce n-au avut nici cei de dinaintea lui, şi aici mă refer la Neţoiu, Ilinca şi George Constantin Păunescu.
Ce vreţi să spuneţi?
Din punctul meu de vedere, toţi cei care au fost patroni după anul 1991, când echipa de fotbal s-a despărţit de Clubul Sportiv Universitatea, pot emite pretenţii la palmaresul dintre acel moment şi prezent.
De ce?
Pentru că performanţele şi palmaresul au rămas în cadrul clubului-mamă, un club de drept public, care are 62 de ani de existenţă şi din cadrul căruia secţia de fotbal a făcut parte timp de 43 de ani.
"Îi dăm gratis palmaresul lui Mititelu"
N-ar fi normal ca palmaresul să fie totuşi al echipei? Nu există nişte documente?
Nu mai există niciun act referitor la detaşarea echipei din cadrul clubului, nu s-a făcut niciun document prin care să se specifice că patrimoniul nu rămâne la club, ci este preluat de secţia de fotbal. Logic, palmaresul este al clubului sportiv, care a asigurat finanţarea şi condiţiile necesare performanţei pentru echipă. Deci, dacă revendică palmaresul, cei interesaţi trebuie să o facă doar pentru perioada de după 1991.
Dacă palmaresul va fi al CS Universitatea, ce veţi face cu el?
În cazul în care ce spun eu se dovedeşte a fi adevărat, n-aş avea nimic împotrivă să dăm palmaresul clubului şi patronului actual fără nicio obligaţie din partea lui. Eu cred că Adrian Mititelu este patronul care a iubit cel mai mult această echipă.
5 ani au trecut de când Pavel Badea a rupt legătura cu U Craiova, acesta demisionând din funcţia de antrenor după etapa a doua a returului din sezonul
2004-2005"
memorat
Hai Stiinta! Alaturi de echipa la bine si la greu!
GRUPPO MAXIMA - CONSTANTA
bogho
Administrator
«
Răspuns #696 :
Februarie 19, 2010, 22H:30H:26 »
Alb-albastrii venira astazi din Bulgaria si sunt cazati la Crowne Plaza (hotelul lui Dragomir). Daca sunt doritori de vizite, acest hotel se afla pe str. Barbu Vacarescu, aproape de Pod Baneasa.
memorat
edmond
AccessSite
«
Răspuns #697 :
Martie 02, 2010, 17H:19H:22 »
Primarul Solomon a fost condus la sediul DNA Pitesti dupa ce toata dimineata zilei de astazi procurorii i-au perchezitionat biroul si locuintele din Craiova si de la Leamna. Au fost verificate si declaratiile de avere ale primarului. Probabil va fi confruntat cu Penescu Cornel, cercetat in alt dosar de mita si coruptie!
memorat
Cristi007
Hero Member
Mesaje postate: 2377
«
Răspuns #698 :
Martie 02, 2010, 23H:07H:50 »
Antonie Solomon a fost reţinut de procurorii DNA
200.000 de euro găsiţi la Solomon acasă de procurori
Audiat în acestă seară de procurorii DNA Piteşti, edilul Craiovei îşi va petrece noaptea în arestul poliţiei argeşene. Solomon este acuzat de luare de mită, fals intelectual şi uz de fals, iar miercuri procurorii ar urma să ceară reţinerea sa pentru 29 de zile.
Primarul PD-L al Craiovei, Antonie Solomon, a fost reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru 24 de ore, în urma audierilor la care a fost supus în această după-amiază. Miercuri, procurorii vor cere arestarea acestuia pentru 29 de zile. În cursul dimineţii acesta a fost audiat şi în sediul Primăriei Craiova, iar apoi i-a însoţit pe procurori la locuinţa sa din localitatea Lemnea, unde a avut loc o percheziţie.
"Am emoţii. E normal, pentru că e prima dată când sunt la DNA. M-au chemat în legătură cu reclamaţia făcută de Mititelu, Nedelescu, nu ştiu care dintre ei... că nu s-ar fi dat o autorizaţie în mod corect", a declarat Solomon ziariştilor, la intrarea în sediul DNA Piteşti, informează NewsIn. La ieşire, nu a mai spus nimic.
Apartamentul primarului, dar şi biroul de la Primăria Craiova au fost percheziţionate, în această dimineaţă, de procurorii DNA, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri care privesc firma PIC, deţinută de omul de afaceri Cornel Penescu.
Biroul de presă al Primăriei Municipiului Craiova a emis, marţi după-amiază, un comunicat în care susţine că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au solicitat documente şi înscrisuri care au legătură cu dosarul în care este cercetat finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu. În documentul emis de purtătorul de cuvânt, primarul Craiovei, Antonie Solomon, este citat cu o declaraţie în care susţine că i-au mai fost solicitate documente prin care să justifice averea sa personală.
"Procurorii au solicitat, în baza unor mandate de perchiziţie, şi accesul în biroul primarului municipiului Craiova şi la locuinţele acestuia din Craiova şi, respectiv, Leamna. De aici au fost ridicate documente şi înscrisuri care dovedesc provenienţa bunurilor personale, conform declaraţiei de avere. Au fost, de asemenea, solicitate şi documente privind modul în care s-a semnat contractul de concesiune a stadionului Ion Oblemenco, protocolul de colaborare între Primăria municipiului Craiova şi Clubul de fotbal Universitatea Craiova şi Acordul prin care Primăria şi Consiliul Local Craiova au pus la dispoziţia clubului de fotbal, în mod gratuit, stadionul Ion Oblemenco", se arată în comunicatul semnat de Carmen Licu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.
De la sediul DNA Piteşti, primarul Antonie Solomon a transmis către presa locală din Craiova, prin purtătorul de cuvânt, următoarea declaraţie: "Mă aşteptam să fiu chemat la DNA Piteşti, pentru că, în ultimele săptămâni, mai mulţi angajaţi ai Primăriei au fost audiaţi în privinţa acordării autorizaţiei de construire pentru hypermarketul PIC. Ceea ce s-a întâmplat astăzi face parte din procedura legală pe care procurorii au urmat-o. Aşa cum am declarat, mă supun oricăror verificări venite din partea instituţiilor abilitate ale statului, pentru că nu am nimic de ascuns şi nu am încălcat legea. În privinţa verificării domiciliului şi a biroului, acestea s-au făcut în baza unei sesizări către DNA, privind modul de obţinere a averii mele. Sper ca acest dosar să se soluţioneze cât mai rapid, iar cei vinovaţi să răspundă în faţa legii".
La începutul lunii februarie, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a pus la dispoziţia DNA Piteşti actele care atestă situaţia juridică a terenului pe care a fost construit hypermarketul PIC din Craiova, teren achiziţionat de Cornel Penescu, finanţatorul FC Argeş, de la Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova.
Penescu a fost şi la audieri la DNA Piteşti
Tot la audieri la DNA Piteşti a fost astăzi şi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu. A stat aproape cinci ore şi a susţinut la final că a fost chestionat în legătură cu transferurile unor jucători la Craiova, şi nu cu presupusa mită pentru autorizaţia de construire a hypermarketului PIC din Craiova.
Totodată Cornel Penescu, eliberat din Penitenciarul Mărgineni în urmă cu aproximativ o lună, după ce s-a aflat nouă luni în arest preventiv în dosarul corupţiei din fotbal, a anunţat că în luna mai va redeschide hypermarketul PIC din Craiova, informează NewsIn.
"Am fost audiat în legătură cu nişte transferuri de jucători la Craiova. Cu această ocazie anunţ şi craiovenii că în luna mai redeschid magazinul de acolo. O să-l chem la inaugurare şi pe primarul Solomon", a precizat Penescu.
Patronul FC Argeş s-a arătat mirat când a aflat că primarul Craiovei, Antonie Solomon, se află la DNA Piteşti şi a susţinut că nu s-a întâlnit cu acesta în sediu direcţiei.
Întrebat de ce a declarat la venirea la DNA că va fi întrebat despre autorizaţia pentru construirea hypermarketului de la Craiova, Cornel Penescu a spus că citise în presă de acest lucru. "Era o chestie pe care o citisem şi eu în presă, dar nu am fost întrebat de nimic de acest gen. Toată discuţia a fost legată de transferuri şi, din punctul nostru de vedere ,nu e nici o problemă", a mai adăugat Cornel Penescu.
memorat
Mandria de a fi oltean...
Dani_cel_oltean
Gruppo-Maxima
Mesaje postate: 764
«
Răspuns #699 :
Martie 04, 2010, 16H:04H:10 »
Săndoi e mulţumit de egalul din Israel
Emil Săndoi, antrenorul selecționatei de tineret U 21 a României, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în amicalul disputat miercuri, la Tel Aviv, împotriva reprezentativei similare a Israelului, scor 1-1 (1-1).
Emil Săndoi a declarat pentru tricolori.ro: "Am făcut un joc bun împotriva unei echipe bune, din care au făcut parte Gai Assulin, de la Barcelona, şi Ben Sahar, de la Espanyol Barcelona. Sînt mulţumit şi de rezultat, chiar dacă după numărul de ocazii avute cred am fi meritat victoria. Am deschis relativ repede scorul, prin Gîngioveanu în minutul 7, dar la fel de repede am şi fost egalaţi în minutul 14".
Selecţionerul naţionalei de tineret a mai spus: "Ne-am atins obiectivul, am folosit toţi jucători deplasaţi în Israel. Am stat bine în teren, lucru îmbucurător. Am închis culoarele, nu ne-am pierdut cu firea cînd am fost presaţi, iar în prima repriză chiar am controlat jocul. Sînt mulţumit de evoluţia băieţilor, dar mai ales de faptul că Gardoş, la primul său meci ca titular, s-a înţeles foarte bine în centrul apărării cu Papp. Peste media echipei s-au mai ridicat Gîngioveanu, care a şi înscris un gol spectaculos, Andrei Ionescu, Rîpă şi Sburlea. Este un rezultat bun în condiţiile în care nu i-am avut la dispoziţie pe Găman, Melinte şi Bicfalvi".
Emil Săndoi a utilizat formaţia: S. Lung (Lungu '46) - Rîpă (Barbu '81), Gardoş, Papp, Bărboianu (C. Cristea '81) - Torje (Hora '65), Rusescu (S. Ilie '53), A. Ionescu (Maţel '77), Gângioveanu (Ochiroşii '65) - S. Sburea (M. Costea '53), L. Ganea (Ioniţă '46).
memorat
"Ce atmosfera... Creata de olteni. E sarbatoare-n... Peluza si-n teren. Strigati cu totii 'Iubire-i infinita'. Cine nu sare... E'o javra imputita!!!"
edmond
AccessSite
«
Răspuns #700 :
Martie 15, 2010, 21H:36H:07 »
Jurnalul National va oferi vineri un DVD de colectie cu Ilie Balaci. Nici un suporter care se respecta nu ar trebui sa il rateze!
memorat
Dani_cel_oltean
Gruppo-Maxima
Mesaje postate: 764
«
Răspuns #701 :
Martie 26, 2010, 11H:45H:16 »
din Prosport:
Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea a fost operat astăzi la spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti după accidentarea suferită la genunchiul stâng în etapa trecută, în partida cu Poli Iaşi.
Medicul Filipescu, care s-a ocupat de jucătorul Ştiinţei, a dat asigurări că intervenţia medicală a decurs fără probleme, iar Costea are o stare de spirit bună după această operaţie.
Vârful trupei lui Wotte a sfidat temerile provocate de complexitatea intervenţiei şi l-a urmărit la lucru pe doctorul Filipescu pe parcursul operaţiei, pe monitorul de control.
Atacantul Craiovei a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la meciul de duminică cu Poli Iaşi, după intervenţia din minutul 41 a portarului moldovenilor, Cristi Brăneţ.
memorat
"Ce atmosfera... Creata de olteni. E sarbatoare-n... Peluza si-n teren. Strigati cu totii 'Iubire-i infinita'. Cine nu sare... E'o javra imputita!!!"
bogho
Administrator
«
Răspuns #702 :
Martie 28, 2010, 02H:00H:30 »
Pe 30 martie, la Comisia pentru Solutionarea Litigii, pe ordinea de zi a sedintei se vor afla si litigiile dintr U Craiova si jucatorii Michael Bird, Josh Mitchell si Joshua Rose. Aceste 3 litigii dureaza de la sfarsitul lui 2009 si au tot fost amanate (ultima data pe 24 martie 2010)
memorat
smire
Gruppo-Maxima
«
Răspuns #703 :
Aprilie 06, 2010, 00H:47H:11 »
A retrogradat Craiova şi a intrat în 'top 20 cei mai excentrici patroni din sport':Dinel Staicu
Fostul conducător al Universităţii, Dinel Staicu, este cu siguranţă una dintre cele mai negre pete din istoria clubului din Bănie. 3 sezoane a finanţat omul de afaceri echipa fanion a Olteniei, între 2002 şi 2005, reuşind o 'performanţă rarisimă': retrogradarea.
Jurnaliştii de la Sky Sports l-au inclus pe fostul număr unu din Craiova în topul celor mai excentrici patroni din sportul mondial, într-o companie selectă, de unde nu lipsesc Silvio Berlusconi (AC Milan), Flavio Briatore (fostul boss al echipei de F1, Renault) sau Bernard Tapie (fostul preşedinte al lui OM), anunţă Jurnalul.ro. Primul loc în acest top inedit, apărut în numărtul din aprilie/mai 2010 îi aparţine preşeintelui Coreei de Nord, Kim Jong-il, un personaj desprins parcă din textele lui Caragiale. Pe lângă alte multe funcţii pe care le deţine, acesta este şi conducătorul naţionalei de fotbal, echipă calificată la CM din Africa de Sud.
Revenind la Dinel al nostru, trebuie să notăm că acesta ocupă locul 14 în clasament, iar descrierea făcută de publicaţia amintită este următoarea.
"Prima sa zi de muncă la club ca şi patron al Universităţii Craiova a fost specială: a concediat şase jucători, dându-le bilete de tren spre Bucureşti. Este deţinător al unui parc tematic şi al unui muzeu dedicat fostului dictator Nicolae Ceauşescu", scriu englezii, care notează că acesta a rămas implicat în fotbal, dar la SIF Oltenia: "A vândut clubul, dar nu a stat departe de fotbal, cumpărând apoi SIF Oltenia".
Informaţia este reală doar pe jumătate, în sensul că Staicu deţine, într-adevăr, SIF Oltenia, doar că acesta nu este, evident, un club de fotbal, ci o societate de investitii financiare.
prosport
memorat
forza stiinta
Gabitza
Gruppo-Maxima
Mesaje postate: 67
«
Răspuns #704 :
Aprilie 06, 2010, 11H:32H:28 »
Trică a refuzat să facă deplasarea la Alba Iulia! (GSP)
Mijlocaşul Universităţii Craiova, Eugen Trică, e nemulţumit cu statul de rezervă pe care-l are la echipă şi a decis să nu facă deplasarea cu echipa în vederea meciului cu Unirea Alba Iulia de mîine. Trică i-a reproşat tehnicianului olandez, Mark Wotte că nu este introdus pe teren decît pe final de meci. Mijlocaşul a făcut un scandal monstru părăsind cantonamentul oltenilor. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la CFR Cluj, atunci cînd Antanio Conceicao nu-l folosea.
Partida de la Alba Iulia va fi condusă de la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două tuşe de Mihai Ovidiu Artene şiDaniel Hulubei, ambii din Vaslui. Arbitru de rezervbă a fost desemnmat de către Comisia Centrală, Cătălin Ion Buşi din Rîmnicu Vîlcea.
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
45
46
[
47
]
48
49