Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Autor Subiect: Mititelu  (Citit de 40364 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

smire

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 969
    • Vezi Profilul
Re: Mititelu
« Răspuns #450 : Decembrie 18, 2009, 11H:19H:34 »

Universitatea Craiova trece prin cel mai greu moment din "era Mititelu". A făcut un tur de campionat jenant, va fi dată afară de pe stadion, iar patronului i s-a pus sechestru pe terenuri în valoare de 3 milioane de euro pentru datorii la stat!

Din cauza datoriilor de aproximativ 600.000 de lei la Direcţia de Taxe şi Impozite, contractul dintre Consiliul Local şi club, având ca obiect stadionul "Ion Oblemenco", nu va mai fi prelungit după data scadentă, 31 ianuarie 2010.

"Sunt datorii vechi, neplătite de câţiva ani, din impozite pe clădiri, terenuri şi alte bunuri. Avem un proces pe rol şi ne vom recupera banii, pentru că am pus sechestru pe două terenuri, care sunt de cinci ori mai valoroase decât datoria. Probabil că la una din societăţi vor fi vândute şi două maşini. Deci cum să le închiriem din nou stadionul, când ei nu şi-au achitat restanţele? Aşa ceva depăşeşte orice imaginaţie", spune Ioan Văcariu, director executiv la Direcţia de Taxe şi Impozite a Primăriei.

Proces pentru două milioane

Datoriile nu sunt singurul subiect de scandal între club şi autorităţile locale. Primăria a cerut clubului ca până pe 15 decembrie să aducă acte prin care să justifice cele 2 milioane de lei primite în primăvară. Cum Mititelu nu s-a conformat şi nici nu a lăsat auditorii să verifice destinaţia banilor, Universitatea va fi dată în judecată.

"Nu am primit niciun document care să justifice modul cum s-au cheltuit banii. Îi vom acţiona în judecată, pentru că noi bănuim că acei bani au avut o altă destinaţie decât cea înscrisă în contract, aşa că trebuie să îi recuperăm", a declarat Georgeta Maria Chiciu, director executiv adjunct al Direcţiei Economico-Financiare din Primăria Craiova.

Vreau să trăiesc şi clipa asta, Universitatea Craiova să fie dată afară din propria casă. Stadionul nu este al lui Solomon, a fost construit special pentru echipă
Adrian Mititelu, finanţator U Craiova

Negocieri dure pentru Costea
Craiova duce tratative pe două fronturi în aceste zile pentru vedeta Florin Costea. Pe de o parte, oltenii încearcă să răscumpere procentajul de 25% deţinut de CSM Vâlcea şi au înaintat o ofertă care a fost refuzată în prima instanţă de clubul din Zăvoi, pentru simplul motiv că este mai mică decât cea făcută în vară şi neconcretizată, mai precis 500.000 de euro şi doi jucători. Pe de altă parte, Mititelu pare tentat să accepte oferta venită din Germania pentru Florin, de la Hamburg. Finanţatorul Craiovei este de acord cu suma de transfer, însă problema este salariul jucătorului, care este mai mic faţă de cât cere Costea.

42 de ani a jucat Universitatea Craiova pe arena "Ion Oblemenco", de la inaugurarea acesteia şi până în prezent

Acesta este un articol din prosport.ro , dar nu se stie cat de adevarat este.

Intrebarea mea este: Daca Mititelu chiar nu mai are bani, de ce nu incearca sa se asocieze cu cineva sa tina echipa sa faca perfomanta? Eu zic ca ar fi destui oameni cu bani care s-ar baga sa finanteze echipa. De ce nu incearca sa vanda echipa, daca chiar nu mai are bani si datorii mari?  Sau toate articolele astea sunt cu gand rau?
Sau cumva Miti vrea sa-l atraga pe Piturca pe langa antrenor , sa cumpere si un procent din club?
memorat
forza stiinta

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #451 : Ianuarie 14, 2010, 20H:18H:37 »

Adrian Mititelu a reacţionat dur la propunerea Direcţiei de Licenţieri şi Afilieri din cadrul FRF de a dizolva actuala Comisie de Apel, deoarece i-ar fi acordat neregulamentar Universităţii Craiova licenţa pentru sezonul 2009/2010.

"O să fac reclamaţii la toate forurile mondiale, e o intimidare a comisiilor independente. ce se încearcă acum cu noi. Mircea Sandu a aşteptat Adunarea Generală. Am fost judecat de 5 membri care mi-au dat în unanimitate dreptate. E o dezinformare crasă, am respectat legea, FRF nu a fost amendată din cauza Craiovei. Să facă public din  cauza căror cluburi a fost amendată. E totul cusut cu aţă albă. Lui Sandu nu i-a reuşit ce şi-a propus astă vară cu alţi indivizi, în privinţa Universităţii. Numai eu ştiu ce mă aşteaptă în martie, cînd e din nou Comisia de Licenţiere.

Astă vară s-a dorit foarte mult retreogradarea noastră. La Comisia de Apel am găsit însă nişte oameni integri. Ce mi se întîmplă de 3 ani încoace e incredibil! Cred că are o mare legătură cu meciul cu Ceahlăul, cînd Universitatea a ţinut steagul sus şi ne-am văzut de treaba noastră", a spus Mititelu la GSP TV.
memorat
forza stiinta

Che Guevara

• Utilizatori
  • Mesaje postate: 602
    • Vezi Profilul
    • Universitatea Craiova blog
« Răspuns #452 : Ianuarie 17, 2010, 14H:12H:17 »

La Comisia de Licentiere nu e un regulament foarte clar, am senzatia ca orice punct de acolo se poate interpreta intr-un fel sau altul. E un fel de "da' de ce n-ai sapca?".

Legat de aspectul financiar, consider ca o eventuala vanzare a lui Florin Costea ar acoperi aceasta problema la club. Deci nu vad de ce ne consumam atat.

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #453 : Februarie 01, 2010, 14H:39H:46 »

Finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este audiat în acest moment la sediul DNA Piteşti. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care acesta a fost chemat la audieri.

Cel mai probabil, acesta a fost chemat pentru a da detalii în dosarul corupţiei din fotbal în care este implicat şi Cornel Penescu, alături de alte nume din fotbalul românesc. După nouă luni petrecute în arest, acesta a fost eliberat, vineri, fiind în prezent cercetat în libertate.

Finanţatorul Universităţii nu a declat nimic la intrarea în sediul DNA!
memorat
forza stiinta

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #454 : Februarie 01, 2010, 17H:15H:22 »

UPDATE 16:35: Adrian Mititelu a părăsit în jurul orei 16,30 sediul DNA Piteşti, după câteva ore de audieri. Aşa cum a declarat la plecare, finanţatorul Craiovei nu este învinuti de nimic şi va face parte în proces ca martor. "Am fost chemat în calitate de martor. Am fost întrebat de discuţiile avute cu Cornel Penescu şi apărute în stenograme." a declarat Adrian Mititelu la ieşirea din sediul DNA. (Alin Marcu)

UPDATE 15:33: Finanţatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este audiat, luni, la Serviciul Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul corupţiei din arbitraj, a declarat Dan Idita, avocatul clubului oltean.

"Nu este nimic senzaţional. Domnul Adrian Mitelu a fost invitat în calitate de martor în dosarul corupţiei din arbitraj. Vă mai aduceţi aminte că Universitatea Craiova a fost fost prejudiciată de arbitri la meciul cu FC Argeş, din sezonul trecut, meci ce a făcut obiectul anchetei de cercetare penală a organelor abilitate", a declarat Dan Idita.

prosport.ro
memorat
forza stiinta

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10944
    • Vezi Profilul
« Răspuns #455 : Februarie 06, 2010, 13H:42H:58 »

O declaratie socanta a lui Adrian Mititelu , joi seara pe 3 TV.  Cum ca s-a hotarat ca, din vara sa se retraga definitiv din ''executiv'' si sa numeasca  un manager care sa se ocupe de echipa (posibil olandez!)

Ar fi unul din lucrurile bune care s-ar intimpla in viata echipei, insa credeti ca ar putea sa se intimple un asemenea lucru?
memorat

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 954
    • Vezi Profilul
« Răspuns #456 : Februarie 06, 2010, 14H:27H:34 »

Eu nu cred.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #457 : Februarie 25, 2010, 11H:16H:23 »

Locul 47
Postat  de Marius Geanta

Totul s-a terminat pentru fotbalul din Craiova în momentul în care, la sondajul despre simbolurile Băniei în anul 2009, locuitorii au trecut pe primele poziţii pe Mihai Viteazul şi fântâna dansantă. Dacă jeturile, mai mult sau mai puţin unduitoare, din centrul oraşului, contează mai mult decât echipa de fotbal care odată scria istorie, ce mai contează că echipa este din ce în ce mai aproape de faliment? Şi ce sens mai are disputa colorată verbal dintre Mititelu şi Solomon?

Unde se poate ajunge? Fie actualul patron va mai agoniza câţiva ani pe stadionul din oraş sau aiurea în Oltenia, fie va accepta de acum exitul din lumea fotbalului românesc. Ar fi prima victimă cu nume după prietenul Penescu, un autentic Puiu de Oltenia pe care-l vor căuta jurnaliştii de sport peste vreo 20 de ani pentru a ni-l prezenta în garsoniera în care-şi va duce bătrâneţea. Piesa de rezistenţă, un poster cu fraţii Costea pe interiorul uşii de la intrare. Va fi împăcat cu el, a făcut tot ce se putea pentru campioana unei mari uitări, dar a avut ghinion cu criza imobiliară. Şi va spera la un demn loc 47, între Solomon şi Găman, în clasamentul celebrităţilor locale ale anului 2030.
prosport
memorat
forza stiinta

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #458 : Februarie 27, 2010, 12H:29H:06 »

Ziua de joi a fost una aglomerată pentru patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu. La prânz a aflat că echipa poate juca la Severin, apoi s-a ocupat de organizarea meciului, iar seara a mers la hotelul Golden House, unde s-a întâlnit cu un duşman declarat: Sorin Cîrţu.

Într-o discuţie la care a participat şi prietenul comun al celor doi, impresarul Marcel Popescu, Mititelu i-a propus lui "Sorinaccio" să facă pace, oferindu-i şi o funcţie onorifică la club. "Hai să ne împăcăm. Nu mă mai ataca în presă. Sâmbătă eşti invitatul meu la meci, te iau cu maşina mea", a fost mesajul lui Mititelu, însă Cîrţu n-a fost dispus să facă concesii prea mari. "Atât timp cât tu ai mutat echipa la Severin, să nu te aştepţi ca eu să te menajez. O să vin la meciuri când Ştiinţa va juca pe «Oblemenco»", i-a răspuns Cîrţu.

Tehnicianul oltean ar putea avea şansa să se ţină de promisiune destul de curând, surse din Consiliul Local dezvăluind că se fac presiuni asupra lui Mititelu pentru ca echipa să revină în Bănie la meciurile de pe teren propriu peste două-trei etape.

Ne-am întâlnit întâmplător, ne-am spus fiecare punctul de vedere, eu am rămas la părerea mea şi asta a fost tot a spus Sorin Cîrţu
memorat
forza stiinta

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #459 : Martie 09, 2010, 11H:13H:23 »

Dupa aceasta etapa doua vorbe si despre Mititelu.  Aseara a  avut o interventie pe gsp unde a fost absolut penibil. Le-a spus alora ca nu se pricep la fotbal, ca arbitrul a tras cu gazdele, ca Barboianu a luat primul cartonas galben gratuit si ca nu trebuia eliminat ( chit ca ar fi trebuit sa ia rosu direct,  nu al doilea galben!)..etc... absolut penibil. Deja in Romania doar Adrian Mititelu se pricepe la fotbal, toti ziaristii si patronii altor echipe nu au nicio treaba cu fenomenul! :icon_card_red:
memorat

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #460 : Martie 11, 2010, 06H:57H:57 »

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat astăzi şase luni de către Comisia de Disciplină a LPF şi amendat cu 150.000 de lei pentru declaraţiile jignitoare la adresa preşedintelui şi a conducerii FRF. Aceeaşi sancţiune şi suspendare a primit-o şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, din aceleaşi motive.

memorat
forza stiinta

dever

• Newbie
  • Mesaje postate: 29
    • Vezi Profilul
« Răspuns #461 : Martie 11, 2010, 17H:43H:00 »

diferenta este ca elefantu' are de unde plati amenda... :big_grin:
memorat
www.albalbastrii.ro - articole despre Universitatea Craiova, zi de zi.

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #462 : Iunie 14, 2010, 21H:00H:57 »

http://adrianmititelu.wordpress.com/
cica la ora 22.00 da un comunicat important pentru tara!

''Am luat decizia de a înfiinţa acest blog pentru a comunica mai uşor cu suporterii în zilele următoare, fiindcă aşa cum ştiţi eu înainte de a fi patron al clubului sunt mai întâi de toate suporter.  Vreau să ştiţi că tot ceea ce se va întâmpla la Universitatea Craiova în următorul interval de timp, toate deciziile care se vor lua vor fi urmarea unor consultări serioase cu suporterii, pentru că, trebuie să recunosc, tot ce am făcut până în acest moment sunt numai prostii, greşeli, erori impardonabile. Am decis să revin în rândul vostru, al suporterilor, fiindcă, ştiţi bine că sunt unul dintre voi şi aşa voi rămâne în continuare, indiferent dacă voi mai continua la Universitatea sau nu.

Aştept mesajele voastre!

Astăzi, pe acest blog, voi face un anunţ extrem de important pentru viitorul clubului nostru drag, Universitatea Craiova.

Vă mulţumesc!''
memorat

bogho

• Administrator
  • Mesaje postate: 5369
    • Vezi Profilul
    • http://www.bogho.ro
« Răspuns #463 : Iunie 14, 2010, 21H:06H:17 »

cred ca nu e blogul lui Adrian Mititelu.

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #464 : Iunie 14, 2010, 22H:47H:29 »

cred ca nu e blogul lui Adrian Mititelu.

La asta ma gandeam si eu. De asta am boldat pasajele alea....
memorat