Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Sondaj

Luam si noi puncte de la Steaua?

Da, pe toate 3
- 5 (62.5%)
Doar 1
- 1 (12.5%)
Ramane pt data viitoare
- 2 (25%)

Numărul total de membrii care au votat: 8

Autor Subiect: Etapa 2. Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova. Sambata, 31 iulie, ora 18.00  (Citit de 626 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2370
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro

Era de asteptat sa ne fure in halul asta...
memorat
Mandria de a fi oltean...

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10939
    • Vezi Profilul

Dezamagirea este foarte mare pentru toata lumea, de la suporteri pana la oficialii Universitatii. Cu siguranta cei mai afectati sunt insa jucatorii universitatii. Se pare ca au plans in vestiar, pe Costea ala mic l-am vazut chiar cand dadea o declaratie, aproape ca avea lacrimi in ochi.
Este frustrant, sa castigi 6 puncte pe terenul de joc si sa ai in clasment unul singur.  Sa pierzi primele de joc pe mana arbitrilor, sa simti ca nu te poti lupta cu mafia din arbitraj. Ce motivatie mai pot avea acesti jucatori, mai ales ca toate astea vin dupa ce au fost la un pas de finala Cupei Romaniei anul trecut, cand au fost eliminati tot de arbitri?

Despre meci, eu cred ca au facut un meci foarte bun. Am revazut meciul si, pastrand proportiilea  semanat cu Inter - Barcelona de anul asta....  S-au aparat bine si au contraatacat cand au avut ocazi , in conditiile in care nu prea avem oameni de atac. Revenirea lui Florin Costea ar rezolva problema.
Imi este foarte clar ca singura solutie actuala pentru linia de atac este Alex Piturca, este bataios, protejeaza bine mingea, este oportunist ...  Dina nu face fata pe postul acesta. Nu mi-au placut in acest meci  Prepelita ( in scadere de forma, departe de forma cu care ne-a obisnuit si Wobay - a intrat in teren doar sa se afle in treaba.
Ciuca este clar o solutie mult mai buna decat Busu, ramane sa il vedem si pe Lopez cat mai curand posibil.
ca o prima evaluare, echipa este competitiva, practic a castigat meciurile cu principalele doua candidate la titlu, CFR si Steaua.

Este timpul ca toata lumea sa faca abstractie de Mititelu si suporterii sa vina alaturi de echipa. Eu spun ca exista potential pentru o calificare in cupele europene.
memorat

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 952
    • Vezi Profilul

E clar ca am fost dezavantajati iar rezultatul final a fost viciat. Nu pot insa sa fac abstractie de faptul ca Steaua ne-a distrus in ultimele 20 de minute si asta fara ajutorul arbitrilor. Sunt convins ca echipa a cedat psihic dupa anularea eronata a golului. Aici este un capitol la care staff-ul tehnic trebuie sa lucreze. Puteam sa-i batem cu tot cu arbitrii. Nu suntem insa destul de puternici sa facem asta. A semanat putin cu primul meci din retur, cel cu dinamo. Viciere de rezultat insa echipa noastra a lasat de dorit. Atunci, tot meciul, acum ultimele 20 de minute. Poate este o imbunatatire totusi. Stim cu totii cum se arbitreaza la noi. Stiu si jucatorii. Totul se rezuma pana la urma la ce se poate face, iar singurul raspuns este sa ignori erorile si sa castigi chiar si in conditiile astea. Nu cred ca vom reusi noisa oprim vreodata cadourile primite de adversari.

Prepelita, cred eu nu e obisnuit cu postul, desi mare diferenta nu e totusi fata de pozitia in care juca anul trecut. Teoretic e pe aceasi pozitie cu Costea insa el participa mult mai mult la faza defensiva, probabil de aceea nici nu iese in evidenta. Eu ma asteptam sa dea un randament mai mare pe pozitia actuala.
Dina intradevar, parca si el ar trebui folosit mai la mijloc. Wobay, nici nu vreu sa comentez, o gluma de jucator.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

bogdan-m

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 2573
    • Vezi Profilul

Ar fi de mentionat un amanunt de care nu s-a amintit: s-a jucat pe o temperatura foarte ridicata. La sfarsitul meciului, la ora 22, la Bucuresti erau 31 grade Celsius!
La cum se juca dupa 0-1 eram convins ca Steaua va mai lua gol sau goluri. Deja ataca cu toate liniile lasand brese mari in aparare. Una din ele a fost valorificata de Mihai Costea dar din pacate nu s-a pus. Cred ca a fost momentul psihologic al meciului. La 0-2 meciul era jucat. Ai nostri au intrat in vrie si au avut si ceva ghinion, ambele goluri ale Stelei venind dupa suturi in bara care au ricosat in mijlocul careului.
Cred ca cel mai prost pentru noi va fi sa fim avantajati de arbitraj cu Victoria Branesti. Se pare ca asa ceva se pregateste la Bucuresti. Dupa ce am fost furati cu cine trebuie, acum vom fi ajutati intr-un meci pe care l-am putea castiga corect si se va pune placa cu compensarea greselilor...
memorat
Hai Stiinta! Alaturi de echipa la bine si la greu!
GRUPPO MAXIMA - CONSTANTA

bogho

• Administrator
  • Mesaje postate: 5367
    • Vezi Profilul
    • http://www.bogho.ro

Din ce se zvoneste, Branesti-ul are ceva spate si e greu de crezut ca vom fi avantajati in meciul cu Victoria

T. I. M.

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 457
    • Vezi Profilul

Furaciune pe fata,pai Steaua mai revenea la 2-0 in minutul 70?Incep sa-l cred pe Mititelu,eram tentat sa cred pana acum ca bate campii in tot ceea ce spune legat dearbitraje!Suntem mici fratilor....asa ca nu putem spera decat la victorii cu echipe mici...
memorat
HAI UNIVERSITATEA,HAI CRAIOVA,
TU CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI !!!

eugenman

• Full Member
  • Mesaje postate: 152
    • Vezi Profilul

E greu să îmi adun cuvintele...

Am fost acolo... şi am fost ATÂT DE APROAPE! Acum nu mai pot să citesc ştirile sportive, nu mai pot să le privesc la televizor, să privesc clasamentul, nu mai simt nicio plăcere să privesc vreun meci din Liga 1 la televizor, mă simt intoxicat de Steaua şi sunt sufocat de indignare faţă de modul barbar şi jenant cum am fost furaţi.

Am jucat bine, chiar foarte bine pe alocuri, exceptând ultimele 20 de minute când am cedat psihic. Singurul lucru pe care l-aş putea reproşa jucătorilor a fost că nu au jucat mai agresiv în sensul bun al cuvântului, mai arţăgoşi, să fi făcut pressing mai mult, să se susţină mai mult reciproc pe teren. Ne-ar trebui un psiholog la echipă, se vede de pe Lună că echipa e una de moral în sensul rău al cuvântului. Prea des picăm psihic şi ne demoralizăm pe final. Dar asta nu ştirbeşte cu nimic meritele băieţilor, au jucat per total bine. O laudă în plus apărării noastre, se vede că avem o apărare solidă. Dacă nu eram ghilotinaţi de Onicaş, nu ne dădeau gol în 1000 de minute.

Ar trebui să fim alături de jucători şi antrenori mai mult ca oricând, să asaltăm adresa de e-mail a clubului cu mesaje de susţinere. Băieţii sunt cu moralul la pământ şi 90% nu au nicio vină pentru rezultatul mincinos de sâmbătă. Mi-ar plăcea să le fie afişate în vestiar toate mesajele de susţinere ale suporterilor.

memorat
Audentes fortuna juvat

T@V

• Newbie
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul

Ce ma mira cel mai mult e reactia presei. Practic nu e ziar in care sa nu fim linsi, si sa nu ni se spuna alb pe negru ca am fost furati cu japca. Toti ne ling ranile...
Pina si Vochin, un stelist renumit, a rupt jocul in doua si l-a analizat, si spune clar omul ca atunci s-a rupt jocul.
Adevarul e ca atunci am pierdut jocul. Dar ce ma doare pe mine cel mai mult, e ca am pierdut jocul pe mana jucatorilor pe care noi punem cea mai mare baza!!!
Adica, Silvica are primul gol pentru ca a fost printre putinele cornere in care n-a iesit pe centrare. De ce n-a iesit? Copilul asta prin asta s-a remarcat tot timpul in ochii mei. Iesea fara frica pe centrari (ceea ce bornescu nu facea niciodata, sau foarte foarte rar) Eh, la primul gol Silvica e jalon.
Si golul doi, practic Silvica e jenat de Dananae care numa el stie ce-a fost in capul lui. A scos oaia marcatoare din offside, daca statea intins pina la final poate isi facea ala mila de el si oprea jocu. Asa, a facaut rahatul praf, si s-a ridicat doar sa scoata oaia din offside si sa valideze golul.

Meciul asta l-au pierdut Prepelita, Dananae si Silvica. Prepe trebea sa fie tare, sa stranga echipa linga el, sa fie un adevarat capitan. In schimb el a facut unul dintre cele mai slabe meciuri...
memorat

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2370
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro

Hai sa nu blamam jucatorii! Nu ei sunt de vina! Inca din primele minute, Avram a facut tot posibilul sa ne tina departe de poarta stelista.  Orice contact fizic era un fault pentru steaua. Singura solutie e sa acceptam ca la fiecare meci  s-ar putea sa jucam 11 contra 14...
memorat
Mandria de a fi oltean...

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul

Nu au nicio treaba jucatorii, treaba era aranjata, Piturca nu a semnat cu Steaua decat atunci cand avea spatele acoperit. A intarziat semnarea pana cand a avut asigurari certe ca Steaua va avea parte de arbitraje favorabile. Daca Steaua nu inscria repede sunt convins ca aveam eliminati si, probabil, lovitura de 11 m contra noastra.
Totul a fost intentionat. Ati vazut vreunul din arbitrii astia care gresesc contra noastra sa o faca si la meciuri internationale?

T@V  -  cum este cu infrangerea la scor pe care o prevesteai ?
memorat

T@V

• Newbie
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul

Da, m-am inselat asupra scorului. Am spus insa ca vom fi calcati in picioare si la partea asta se pare ca nu m-am inselat. E adevarat ca primele 60 de minute nu a fost asa, dar apoi au sters cu noi pe jos spurcatii.
Practic, dupa anularea golului ne-au umilit mioarele, iar noi am prestat un joc mai slab decat promovata U Cluj.  Si cum ultima impresie conteaza, istoria va retine doar ca ne-au furat intr-adevar arbitrii, dar ca mioarele au fost capabile sa intoarca rezultatul dand dovada de un psihic puternic, tralala tralala, toata logoreea care se acorda ca de obicei mioarelor.

PS: super tare editorialul lui Staicu din Editie. Cam cel mai bun din tot ce s-a scris azi despre noi. Asta si cu cel al pletosului de la prosport. Matei ala ...
Adica asta
http://blog.prosport.ro/matei_udrea/cata-valoare-si-cat-marketing/
si asta
http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&sectiune=sport&idcat=36&idstire=98140&title=Tiki-taka?-Poate-harakiri!
memorat

juma

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
    • Vezi Profilul

Salutare,

N-am mai postat demult pe forum.
Am fost la meci, printre stelisti, am simtit practic pulsul tribunelor, am stat la tribuna 1, cam in dreptul bancii noastre tehnice.

La portile de la intrare am stat aproape 1 ora , si era cat pe ce sa ratez inceputul meciului.
Ce m-a impresionat: un suporter de-al nostru, care venise singur..cu fularul la gat a stat la rand, printre marea de stelisti. E drept ca avea cam 2 m si vreo suta si ceva de kile :big_grin:

Inceputul meciului a fost unu echilibrat, noi am avut o ocazie mare prin M Costea..care daca punea pasa , aveam 1-0 din prima repr. Ei au avut ocazia lui Stancu.
Cel mai bun jucator de pe teren a fost Gargorov. Bun de tot, control perfect al balonui, joc curajos , patrunderi, pase. A condus jocul nostru.

IN repriza 2-aSteaua a inceput mai tare insa a venit golul nostru.
VReua sa va spun ca acele 10-15 min pana la golul 2 anulat. stadionul era mut. tribunele incepusera deja sa se oftice...Peluzele i-au incurajat totusi sporadic in aceste momente.

Dupa golul anulat s-a rupt filmul si poate aci mai avem de lucru. Echipa nu si=a revenit si nu s-a mai putu concentra.
Puncte slabe ale noastre:
Banda stanga si atacul..Cred ca ar trebui sa joace cu Piti  iar Stioanof nu e jucator de Craiova, imi pare rau...
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul

Da, m-am inselat asupra scorului. Am spus insa ca vom fi calcati in picioare si la partea asta se pare ca nu m-am inselat. E adevarat ca primele 60 de minute nu a fost asa, dar apoi au sters cu noi pe jos spurcatii.

Eu cred ca ti s-a parut, de fapt parerea ta este una destul de izolata, chiar si cei mai inversunati suporteri impotriva lui Mititelu au acceptat ca jucatorii au avut doua meciuri cu prestatii absolut onorabile. In primul meci, contra CFR au aratat ca nu exista o problema legata de conditia fizica. In al doilea practic i-au umilit pe stelisti atat cat au fost lasati sa joace 11 la 11.  Nu am sa uit niciodata ce mutra de prost avea Becali , in loja, la 2 - 0 pentru Craiova, inainte de a se anula golul! :suporter3:

Noi i-am umilit, insa nu iti dai seama. Intre 1 - 0 si 2 - 0 a fost o liniste desavarsita pe stadion. Dupa anularea golului ai nostri au cazut psihic, si-au dorit prae mult victoria si anularea golului marcat in conditii neregulamentare i-a marcat.
Sa spui ca am fost calcati in picioare este mai mult decat exagerat, mai ai putin si cazi in admiratia stelistilor, nici macar un suporter stelist nu ar putea gandi asa dupa un asemenea meci.

memorat

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 952
    • Vezi Profilul

Si eu sunt de parere ca ne-au distrus dupa min. 70. Nu am mai jucat nimic, am cazut total.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul

Daca nu erau probleme mari de arbitraj ai nostri nu ar fi ''cazut'', chiar daca unii vor sa creada asta!

www.nandos.ro/2010/08/05/ce-au-vorbit-avram-si-onicas-in-casti

am gasit pe net parodia asta care m-a facut sa rad in hohote. Problema este ca posibil sa fie apropiata de ceea ce s-a discutat in mod real!

memorat