Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Autor Subiect: PAUZA DE IARNA 2009 - 2010  (Citit de 1151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 953
    • Vezi Profilul
Re: PAUZA DE IARNA 2009 - 2010
« Răspuns #30 : Februarie 15, 2010, 15H:52H:56 »

Ti se pare tie ca il lauda cineva pe Mititelu?

Insa nu imi place nici cand ne punem ochelari de cal si nu privim decat intr-o directie.

Pai ce inseamna cand spui ca a adus in sfarsit antrenor adevarat, transferuri discrete, fundas cu experienta? Sa inteleg ca-l certi?
Si oricum spuneam ca noi de obicei ne laudam singuri, nu era vorba doar de Mititelu.
Greseala cu site-ul nu afecteaza jocul echipei, nu e o greseala enorma, insa se intampla a 100-a oara si se va mai intampla de inca 100 de ori.
Nu mi se pare ca privesc intr-o singura directie, si i-am luat apararea patronului cand a fost cazul. Insa sunt lucruri pe care eu nu le mai tolerez si greseli de amatori de care m-am saturat.
Foarte bine ca a dus echipa infara nametilor ( a 2-a oara repet asta, deci nici vorba sa privesc intr-o singura directie), insa semnele lipsei de profesionalism la club continua sa-si faca aparitia.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10939
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Februarie 15, 2010, 18H:30H:08 »

Pai ce inseamna cand spui ca a adus in sfarsit antrenor adevarat, transferuri discrete, fundas cu experienta? Sa inteleg ca-l certi?

Erau doar niste constatari , lucruri care mie mi-au placut. Nu sunt atat de absurd ca altii sa ma incrunt la aducerea unui fundas bulgar cu experienat doar pentru ca nu imi place ca a venit liber de contract. Nu il lauda nimeni pe Mititelu, vorbeste mult si fara rost, se amesteca in dispute care nu il privesc, este conflictual si se foloseste de echipa pentru a pune presiune in rezolvarae unor probleme personale.

Cat priveste lipsa de profesionalism asta este situatie la nivellul societatii romanesti, nu doar in fotbal, fotbalul este  insa mai expus, mai in centrul atentiei.
memorat

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10939
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Februarie 15, 2010, 18H:35H:20 »

La aceasta ora Universitatea disputa un meci amical cu OFC Sliven, echipă care ocupă locul 12, din 16 echipe, in porima liga din Bulgaria.

In min 71 Florin Costea ( atacantul ala foarte slab injurat de multi suporteri adevarati!) inscrie si Universitatea conduce cu 1 - 0!

Wotte a inceput astfel  -  Lung, Bărboianu, Găman, Iliev, Bălace, Prepeliţă, Paunovic, Gângioveanu, Trică, F. Costea, Dina.

In min 46 dublă schimbare la Universitatea: au ieşit Trică şi Gângioveanu, iar în locul lor au intrat Firţulescu şi M. Costea.

memorat

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2373
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #33 : Februarie 15, 2010, 22H:41H:23 »

In min 71 Florin Costea ( atacantul ala foarte slab injurat de multi suporteri adevarati!) inscrie si Universitatea conduce cu 1 - 0!
Ce te face sa crezi ca daca da cateva goluri cu echipe de semi-profesionisti o sa se transforme Costea in noul Raul?  :big_grin:
In momentul in care va marca meci de meci in campionat, il voi ridica si eu in slavi (si n-ar fi prima data...). Dar, deocamdata, prefer sa-l vad pe Costea asa cum este: un jucator de la care se asteapta mult si care a oferit mult mai putin decat se astepta de la el din partea unora(inclusiv din partea mea). Am incredere ca in acest retur isi va spala pacatele fata de suporteri  :suporter3:
memorat
Mandria de a fi oltean...

Leul de la Cluj

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 953
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : Februarie 16, 2010, 01H:23H:04 »

Ce te face sa crezi ca daca da cateva goluri cu echipe de semi-profesionisti o sa se transforme Costea in noul Raul?  :big_grin:
In momentul in care va marca meci de meci in campionat, il voi ridica si eu in slavi (si n-ar fi prima data...). Dar, deocamdata, prefer sa-l vad pe Costea asa cum este: un jucator de la care se asteapta mult si care a oferit mult mai putin decat se astepta de la el din partea unora(inclusiv din partea mea). Am incredere ca in acest retur isi va spala pacatele fata de suporteri  :suporter3:

Nu ridic in slavi pe Costea dupa pregatiri, insa daca nu am insel a marcat toate golurile echipei in iarna asta. Nu inseamna mare lucru, insa eu cred ca a oferit echipei mai mult decat altii. Poate mai putin decat se te asteptai tu, insa mai mult decat restul lotului. Poate mai putin decat ar putea insa , a demonstrat ca este cel mai valoros din lot. Si asta o spune cineva care nu a rezistat sa isi exprimea frustarea ratarilor exasperante ale lui Costea cand a fost cazul.
memorat
PRIN GRATIE DIVINA !

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2373
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #35 : Februarie 16, 2010, 08H:16H:23 »

Pacat ca joaca numai cand are chef...daca ar avea constanta in joc, ar fi un jucator mare :winking:
memorat
Mandria de a fi oltean...