Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Sondaj

Sunteti de acord cu mutarea echipei la Dr. Tr. Severin?

Da, pana la sfarsitul mandatului lui Solomon!
Da, doar in acest retur!
NU!

Autor Subiect: Mutarea echipei la Severin  (Citit de 1696 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2377
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
Re: Mutarea echipei la Severin
« Răspuns #30 : Decembrie 02, 2009, 14H:08H:23 »

Luand in considerare ca a fost un meci amical cu echipa din localitate, intrarea gratuita mi se pare ceva normal. Dar sunt convins ca se gasesc cel putin 15.000 persoane care sa dea 10 lei pentru a vedea un meci chiar si cu Ceahlaul. Sa nu uitam ca Severinul n-a mai vazut de mult timp un duel de divizia A, iar oamenii de acolo nu sunt saturati de pana la refuz de asemenea meciuri ca cei din Craiova.
memorat
Mandria de a fi oltean...

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10944
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Decembrie 02, 2009, 16H:08H:12 »

Poate ca, fiind craiovean, unora li se pare aiurea ca eu sa  fiu de acord ca Universitatea  sa joace meciurile din retur la Severin in loc de Craiova.( exagerati plusand mereu pe ''mutare'')  Si mie mi se pare inexplicabil dar asa simt. Probabil privesc lucrurile plecand de la ce cred eu ca este mai bine pentru Universitatea. In acest moment echipa ar avea nevoie , in primul rand, de un public rabdator si cald, care sa o ajute si sa o faca sa se simta ''acasa''. Acest lucru nu mai este posibil, din pacate, la Craiova. Atmosfera de pe Ion Oblemenco nu o mai pot suporta nici macar eu, un simplu spectator. Injuraturi de la prima pasa gresita, de la prima ratare, uneori chiar de la incalzire. O atmosfera ostila care poate fi simtita in multe zone, nu este ceva izolat. Nu este vorba de atitudinea de nemultumire la adresa jocului echipei , ci de atitudinea mistocareasca , golanesaca chiar, pe care o anumita specie de suporteri o afiseaza permanent,si prin care se intrec sa iasa in evidenta.
Ok, sa consideram ca echipa atata poate, ca nu se ridica la inaltimea  asteptarilor noastre , a istoriei noastre ... Ce facem insa? Ii dam in cap sa o distrugem, o impingem spre divizia B?  Cum am mai spus am mai vazut filmul asta odata, cand am retrogradat. Exact aceeasi manifestare a suporterilor, exact aceeasi atmosfera. Este unul din motivele pentru care optez pentru a juca temporar la Severin, poate fi p purificare atat pentru jucatori cat si pentru suporteri.
Poate dupa un timp suporterii nostri vor gandi altfel, poate li se va face dor de meciuri de prima liga. Lucru valabil si pentru oficialitati.
memorat

giovanni

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 1368
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Decembrie 03, 2009, 12H:36H:27 »

Nu sunt nici pentru nici impotriva disputarii jocurilor la Severin. Insa am vazut ca si la club se marseaza pe ideea ca jucatorii nu pot juca pentru ca ii injura lumea. Mi se pare cea mai mare aberatie existenta. Pai cate injuraturi nu isi ia Cristiano Ronaldo la un meci, cred ca nu isi iau jucatorii nostrii toata viata. Un profesionist trebuie sa isi vada de treaba indiferent de ce se intampla in jurul lui. Noi ceilalti cand muncim, nu ne aplauda nimeni, e drept ca nici nu ne injura nimeni, dar ne vedem de treaba in continuare si ne facem treaba pentru care suntem platiti.
memorat
Quid quid latine dictum sit, altum videtur

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Decembrie 03, 2009, 13H:56H:39 »

Cristiano Ronaldo nu aude injuraturile , la meciurile lui Real este un stadion arhiplin si un zgomot asurzitor. La noi sunt cateva mii de spectatori, rasfirati in mai multe zone si orice racnet se aude foarte clar la jucatori.
La meciul cu Ceahlaul am avut in apropiere unul putin abtiguit care era asezat pe ultimul rand, langa ovalul de beton. L-a injurat pe Neagoe urland  din doua in doua minute toata repriza a doua. Acesta s-a si intors si s-a uitat de cateva ori in directia respectivului. Profesionist sau nu sunt convins ca lui Costea ( si oricarui jucator)nu ii cade deloc bine cand ii striga cineva de mortii masii si  injuratura se aude pana la el. Si asta in tot timpul meciului , plus alte cuvinte idecente la adresa lui  si a parintilor. Concentrarea scade in mod evident, vorbim de oameni care au sentimente si trairi. Sunt convins ca  nici tie nu ti-ar cadea bine daca acolo unde lucrezi te-ar injura cineva cu voce tare din cinci in cinci minute si ar auzi asta toti colegii tai. Sau ti-ar adresa cuvinte dulci legate de de sotie, copil sau parinti.  Poti sa spui cat vrei ca nu  ai reactiona, nu te cred.

Si mai sunt doua aspecte   1 Pe Cristiano Ronaldo il injura adversarii si asta este mai mult o motivatie .  2. Cat de profesionist ai fi trebuie sa iti si placa unde lucrezi, sa ai o atmosfera ok, pentru ca altminteri poti sa fii profesionist si in alta parte, la o alta echipa, nu esti legat de glie.
Stiu, este usor sa vorbesti  urmarind meciurile la televizor. Insa eu merg la stadion la fiecare meci si simt aceasta atmosfera care ma deranjeaza si pe mine ca suporter. Nu pot sa mai urmaresc un meci in conditii civilizate din cauza '' celor mai buni dintre romani'' , uneori cred chiar ca scopul venirii la stadion pentru unii este de a iesi in evidenta cu orice pret, de a arata cat de tare este fiecare. Si cred ca seara , la un pahar de bere. omul chiar este fericit ca in ziua respectiva l-a injurat pe Stoica sau l-a spurcat pe Florin Costea.
« Ultima Modificare: Decembrie 03, 2009, 14H:45H:50 de edmond »
memorat

smire

• Gruppo-Maxima
  • Mesaje postate: 969
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : Decembrie 03, 2009, 14H:58H:10 »

Descinderea Universităţii la Turnu Severin poate rămâne doar o glumă oltenească. Primarul orașului intenţionează să anuleze înţelegerea de a găzdui echipa Craiovei.

În discursul său dinaintea amicalului de marţi cu FC Drobeta (7-0 pentru Universitatea), preşedintele Adrian Mititelu i-a îndemnat pe severineni să-l voteze pe Mircea Geoană la preşedinţia României. Problemă mare, pentru că primarul din Turnu Severin, Constantin Gherghe, e membru PD-L! Imediat după declaraţia făcută de Mititelu în faţa a 22.000 de oameni, telefonul edilului a început să sune, la celălalt capăt aflându‑se lideri PD-L în căutare de explicaţii. Presiunile făcute asupra primarului Gherghe l-au determinat pe acesta să revizuiască termenii înţelegerii cu echipa olteană, mai ales că nu a fost încă semnat vreun contract. Astfel, imediat după meci, Constantin Gherghe s-a decis să nu mai primească la Turnu echipa olteană!

Totul se joacă la votul de duminică

Alegerile pentru preşedinţie pot schimba însă situaţia. Astfel, se vorbeşte că Gherghe ar demisiona din PD-L dacă Mircea Geoană devine preşedinte, pentru ca, odată ce a schimbat macazul politic, să permită Craiovei să joace la Turnu Severin, urmând o apropiere firească de PSD. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Craiova va rămâne cel mai probabil cu un singur meci jucat pe noul stadion din Turnu Severin, cel inaugural, cu Drobeta!

prosport
memorat
forza stiinta

litza

• AccessSite
  • Mesaje postate: 2929
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Decembrie 12, 2009, 12H:14H:16 »

Craiova va rămâne cel mai probabil cu un singur meci jucat pe noul stadion din Turnu Severin, cel inaugural, cu Drobeta!

Si cred ca asa va fi, pentru ca una din conditiile puse de Piturca este ca echipa sa ramana la Craiova. Insusi Mititelu a declarat ca sunt sanse mici sa mai mute echipa la Severin motivand presiunea suporterilor si a multor oameni influenti.
Personal tind sa cred ca a fost ceva electoral la mijloc
memorat
mama te iubesc,dar nu ca pe Craiova!

bogho

• Administrator
  • Mesaje postate: 5369
    • Vezi Profilul
    • http://www.bogho.ro
« Răspuns #36 : Februarie 09, 2010, 13H:35H:47 »

irectorul Direcţiei Licenţe şi Afilieri a Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a declarat că stadionul din Turnu Severin, pe care va evolua Universitatea Craiova în retur, nu este deocamdată omologat pentru că îi lipseşte sistemul de supraveghere video. El a explicat însă că Primăria Drobeta Turnu Severin va instala sistemul, iar săptămâna viitoare stadionul Municipal va fi omologat. "Stadionul nu este încă omologat, dar va putea găzdui meciuri din Liga I. Ca să fiu explicit: instalaţia de supraveghere video nu este încă montată, asta este problema pentru care nu s-a omologat până acum stadionul Municipal. Primăria Drobeta Turnu Severin ne-a anunţat însă că până la 12 februarie va fi funcţionabilă instalaţia, iar săptămâna viitoare vom merge la Severin şi vom omologa fără probleme arena", a spus Viorel Duru pentru Gazeta de Sud.
Oficialul FRF consideră inspirată mutarea echipei Universitatea Craiova în Turnu Severin. "Pentru moment este o mutare inspirată, dar să sperăm că nu va fi de lungă durată. Suporterii Universităţii sunt văduviţi din cauza acestei decizii deoarece sunt obligaţi să se deplaseze la Turnu Severin. Dacă nu s-au găsit soluţii ca Universitatea Craiova să continue pe stadionul «Ion Oblemenco», atunci Severinul este o soluţie inspirată. Stadionul Municipal arată bine, va fi omologat, există acolo un public ataşat de Universitatea, aşa că totul sună frumos, nu? Este un punct de vedere doar. Unde să se fi dus Universitatea, la Petroşani, la Râmnicu Vâlcea?", a adăugat Duru.

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : Februarie 10, 2010, 13H:50H:45 »

Chiar daca Mititelu afirma clar ca echipa va juca in retur la Severin eu incep sa ma indoiesc de acest lucru. Atat Solomon cat si Vacaru ( seful de la impozite si taxe) au lasato mai moale si nu mai sunt asa categorici, ba chiar se feresc sa mai faca orice fel de afirmatii. Cred ca, in acest moment, au loc negocieri pe diferite cai si prin diferite persoane intre oficialitatile locale si Mititelu pentru ramanerea echipei in Craiova.

memorat

bluenovice

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
    • Vezi Profilul
    • Blogul lui Bluenovice
« Răspuns #38 : Februarie 11, 2010, 00H:03H:27 »

E pacat de Dumnezeu cum trateaza atat Mititelu cat si Solomon Stiinta ca pe o jucarie..isi bat joc de sentimentele atat de greu incercate ale oltenilor...sper sa se ajunga prin oric emijloc la un consens si sa vedem ''U'' tot pe ''Oblemenco''
memorat

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Martie 02, 2010, 08H:37H:18 »

După numai un meci la Severin, Mititelu lasă de înţeles că Universitatea ar putea juca din nou pe arena "Ion Oblemenco" încă din acest retur

Ştiinţa s-ar putea întoarce pe fostul "Central" mai devreme decît se preconiza. O spune chiar Adrian Mititelu.
"Indiferent de cît de mult ne-au susţinut fanii din Severin la meciul cu Gaz Metan, casa noastră rămîne «Ion Oblemenco». Sînt conştient că la Severin nu va fi niciodată ca acasă, asta e clar. Nu e exclus să ne întoarcem pe stadionul «Ion Oblemenco» încă din acest retur. Dacă Primăria Craiova va aproba un contract de concesiune întocmit cum trebuie, atunci ne vom gîndi. Asta cu chiria fix un euro pe lună e demagogie, rămîn impozitele şi cheltuielile foarte mari cu utilităţile", a declarat patronul Universităţii la Radio Oltenia Craiova.

Surse din cadrul FRF susţin că derogarea de la regulament pentru ca oltenii să poată evolua pe arena Municipal e valabilă doar pentru o lună şi nu pentru întreg returul. Federalii le-au promis însă oficialilor Ştiinţei că nu va fi o problemă ca "paşaportul" de Severin să poată fi reînnoit.

"Deocamdată, disponibilitatea primăriei de a prelungi contractul de concesiune a arenei «Ion Oblemenco» este falsă. Mă deranjează că mulţi spun că am ajuns să jucăm la Severin pentru că aşa am vrut eu"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

"Oferta primăriei de a prelungi contractul de concesionare a stadionului rămîne valabilă. Eu sînt adeptul principiului «Cel mai deştept cedează». Din păcate, observ că nici Solomon, nici Mititelu nu vor să facă nici un pas înapoi"
PAVEL BADEA, membru în Consiliul Local

gsp
memorat
forza stiinta

smire

• Gruppo-Maxima
    • Vezi Profilul
« Răspuns #40 : Martie 04, 2010, 08H:45H:02 »

Mititelu spune că îşi doreşte ca Universitatea să joace din nou în Bănie, însă alb-albaştrii nu se pot întoarce momentan pe "Ion Oblemenco"

Craiova a rămas în acest moment şi fără echipă, şi fără primar. Suporterii olteni speră totuşi ca scandalul în care e implicat Antonie Solomon să readucă Ştiinţa în oraş: "Poate că va grăbi revenirea Universităţii pe stadionul «Ion Oblemenco»". Adrian Mititelu vrea şi el înapoi în Bănie, dar spune că nu are cu cine să negocieze comeback-ul: "Îmi doresc din tot sufletul să ne întoarcem acasă, dar nu ştiu dacă mai putem găsi în acest moment posibilitatea juridică. Sînt probleme mari la primărie, cine să facă actele?!".

DNA a blocat momentan orice tratative pe acest subiect. Procurorii au intrat în posesia hîrtiei prin care, în urmă cu o săptămînă, Primăria Craiova îşi exprima acordul de a reconcesiona baza sportivă Ştiinţei pe o chirie de un euro lunar. Documentul a devenit subiect de anchetă. "Procurorii au sesizat că nu au fost urmate etapele legale. L-au întrebat pe Solomon în baza cărei legi a fost emis acest act. Orice decizie ce implică patrimoniul trebuie să aibă girul Consiliului Local, or această hîrtie n-a fost votată în prealabil de consilieri. Acel act a fost făcut în pripă şi a fost semnat doar de primar şi de secretară", a dezvăluit sursa Gazetei.

Delegat de edili să meargă la sediul clubului cu acea hîrtie a fost consilierul local Pavel Badea. Acesta confirmă informaţiile: "Nu s-ar fi ajuns aici dacă s-ar fi luat în considerare solicitarea mea. Cînd am sugerat că pentru a fi în legalitate acea aprobare trebuie votată în prealabil de consilieri, mi s-a spus să-mi văd de treabă".

În lipsa lui Solomon, prerogativele Primăriei vor fi preluate de unul dintre cei doi viceprimari. Oamenii din primărie spun însă că în acest moment nimeni nu mai vrea să-şi asume răspunderea şi să semneze un nou contract cu Universitatea atît timp cît problema concesionării stadionului e pe birourile DNA.
gsp
memorat
forza stiinta

T. I. M.

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 460
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : Martie 04, 2010, 09H:43H:55 »

Aici e de discutat....la auzirea vestii ca Stiinta joaca returul la Tr.Severin m-am bucurat enorm si alaturi de alti colegi de serviciu,ne-am propus sa nu ratam nici-un meci,fiind la 40 de km distanta.Si asa ne-am imbarcat in masini si am venit la Severin pentru meciul cu Gazul.Pe la ora 12 am intrat pe stadion,care ne-a lasat cu gura cascata,o arena superba,nu vazusem cum arata pana atunci.Au iesit ai nostrii la incalzire si am inceput sa scandam...Stiinta,Stiinta...si spre stupoarea mea si a altor suporteri care suntem obisnuiti cu Centralul din Banie,parca ceva nu mergea....nu stiu...ceva nu era in regula.Cand trebuia sa cantam imnul din zona unde stateam numai noi il stiam...la prezentarea echipelor mai toata lumea de pe langa noi era paralela.Si ne-am dat seama de un lucru...sunt conditii excelente pe stadion dar nu e ca ACASA,locul echipei e in Craiova,pe Centralul nostru asa cum e el,cu anii pe care ii poarta in carca,cu trecutul lui unde am trait momente unice incepand cu Fiorentina lui Antonioni ,intrand pe stadion cu 2-3 ore inainte de incepere si unde tatal meu ma tinea pe umeri sai sa pot vedea pe teren .
 De aceea il implor pe patronul Mititelu,sa se intoarca ACASA,nu e bine ce se intampla,locul Universitatii e in Banie,intr-adevar este echipa tuturor oltenilor,oriunde merge in Oltenia este primita cu bratele deschise de orice comunitate,dar locul ei este pe stadionul lui Oblemenco,Domozina si multi, multi altii.
 Eu atat am avut de spus,sunt lucruri pe care le-am trait si sunt convins ca nu ma insel,imi doresc ca Adrian Paunescu sa revina la decizia de a renunta la presedintia de onoare a clubului si sper din toata inima sa vad echipa in Templul din Banie.Daca gresesc va rog sa ma scuzati si sa ma contraziceti !
memorat
HAI UNIVERSITATEA,HAI CRAIOVA,
TU CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI !!!

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #42 : Martie 04, 2010, 11H:27H:28 »

DNA a blocat momentan orice tratative pe acest subiect. Procurorii au intrat în posesia hîrtiei prin care, în urmă cu o săptămînă, Primăria Craiova îşi exprima acordul de a reconcesiona baza sportivă Ştiinţei pe o chirie de un euro lunar. Documentul a devenit subiect de anchetă. "Procurorii au sesizat că nu au fost urmate etapele legale. L-au întrebat pe Solomon în baza cărei legi a fost emis acest act. Orice decizie ce implică patrimoniul trebuie să aibă girul Consiliului Local, or această hîrtie n-a fost votată în prealabil de consilieri. Acel act a fost făcut în pripă şi a fost semnat doar de primar şi de secretară",

Delegat de edili să meargă la sediul clubului cu acea hîrtie a fost consilierul local Pavel Badea. Acesta confirmă informaţiile: "Nu s-ar fi ajuns aici dacă s-ar fi luat în considerare solicitarea mea. Cînd am sugerat că pentru a fi în legalitate acea aprobare trebuie votată în prealabil de consilieri, mi s-a spus să-mi văd de treabă".

Deci, in ciuda faptului ca marea majoritate l-am bestelit, Mititelu a avut dreptate. Actul pe care l-a primit nu avea nicio valoare.
memorat

edmond

• AccessSite
    • Vezi Profilul
« Răspuns #43 : Aprilie 06, 2010, 00H:55H:42 »

Cam cate meciuri credeti ca va juca U Craiova la Severin in fata unui public mai numeros de 2000 de oameni?

Pai sa numaram... Cu Medias, cu Brasov, Cu Iasi , cu Timisoara   adica toate, la ultimul fiind chiar 20 000 adica maxim posibil. O medie cam de 13.000 de spectatori, posibil cea mai mare pana in acest moment, in retur!

Un articol aparut astazi,   Plasa de siguranta , de Alin Fornade

Severin, 20.000 de spectatori. Unde nu sînt scandaluri, redescoperim fotbalul
Seara, toate pisicile sînt negre şi toate jurnalele sportive sînt la fel. Nu pierzi nimic cînd zapezi de la un post la altul, pentru că ştirile sînt aceleaşi. E doar o chestiune de sincronizare. Sîmbătă, Valeriu Argăseală ne mărturisea, la oră de vîrf, că soţiile gătesc de Sărbători şi bărbaţii vin doar la masă, direct de la stadion. Priveşti televizorul şi eşti cu gîndul în altă parte. E aceeaşi senzaţie pe care o întîlneşti în avion, cînd stewardesa îţi arată unde e vesta de salvare şi cum se prinde masca de oxigen. Cunoşti deja poliloghia.

Informaţia a apărut tîrziu pe banda de bagaje din prime-time. Te gîndeai că un producător neatent a rătăcit-o. Craiova şi Timişoara au fost urmărite de 20.000 de spectatori, o asistenţă neegalată de restul partidelor la un loc. Am văzut valuri în tribună şi n-am auzit înjurături. Un public cald, care nu s-a întors împotriva Universităţii cînd a fost condusă şi a acceptat cu fair-play ghilotina din prelungiri. Fiecare meci al “Ştiinţei” de la Turnu Severin a fost vizionat de cel puţin 12.000 de microbişti. În loc să dezbatem aroganţele lui Gigi şi să numărăm cîte ouă a spart Borcea de Paşte, haideţi să savurăm farmecul unui stadion plin. Sînt de înţeles şi televiziunile. Cum să prezinţi o minune? Într-un campionat deşertic, cu arene pustii şi vorbe grele, imaginile de la Severin par mai degrabă un trucaj. Un public viu, aproape de spiritul jocului, nealterat de E-urile tradiţionale. Nu sîntem la “Replay”, ci la Severin.

Cîte înjurături a primit Adrian Mititelu după despărţirea de “Ion Oblemenco”! Nu ştim cît va dura exilul, dar pînă acum mutarea s-a dovedit a fi inspirată. Echipa are linişte, a reînceput să joace. Dina nu mai este terorizat de injurături, Firţulescu poate dribla fără teamă, Mihai Costea este aplaudat şi după o ratare. Plictisită de scandaluri şi de intrigi, Craiova şi-a abandonat fără luptă simbolul.

Înainte de a-şi trece în palmares un nou trofeu, Universitatea recîştigă oraşul unde Ilie Balaci a dat ultima reprezentaţie din postura de antrenor-jucător, într-un duel aprig, cu Rapid, pentru promovare. Tot din Severin a plecat la “Ştiinţa” şi Gheorghe Craioveanu, recomandat de “Minunea Blondă”. Apolodor a construit podul peste Dunăre, Universitatea regăseşte puntea spre sufletele oltenilor. Pe buza retrogradării, Severinul i-a întins Universităţii plasa de siguranţă.

memorat

Cristi007

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2377
    • Vezi Profilul
    • http://www.Gruppo-Maxima.ro
« Răspuns #44 : Aprilie 06, 2010, 08H:03H:11 »

Probabil cea mai inspirata miscare facuta de Adrian Mititelu, dupa cea facuta prin preluarea in B a echipei si cumpararea pe nimic a fratilor Costea de la Valcea. Nu vreau sa fiu privit ca un Gigi-contra, dar cred ca echipa are nevoie de un intreg sezon la Severin pentru a prinde cupele europene. Universitatea nu e a Craiovei, ci a tuturor oltenilor. Iar daca jocurile pe stadionul din Severin aduc liniste echipei, prefer sa jucam si sezonul urmator tot aici, decat in Craiova (unde vin maxim 4000 de oameni la meciuri, iar 75% injura echipa timp de 90 de minute).
memorat
Mandria de a fi oltean...