Craiova va rămâne cel mai probabil cu un singur meci jucat pe noul stadion din Turnu Severin, cel inaugural, cu Drobeta!
DNA a blocat momentan orice tratative pe acest subiect. Procurorii au intrat în posesia hîrtiei prin care, în urmă cu o săptămînă, Primăria Craiova îşi exprima acordul de a reconcesiona baza sportivă Ştiinţei pe o chirie de un euro lunar. Documentul a devenit subiect de anchetă. "Procurorii au sesizat că nu au fost urmate etapele legale. L-au întrebat pe Solomon în baza cărei legi a fost emis acest act. Orice decizie ce implică patrimoniul trebuie să aibă girul Consiliului Local, or această hîrtie n-a fost votată în prealabil de consilieri. Acel act a fost făcut în pripă şi a fost semnat doar de primar şi de secretară", Delegat de edili să meargă la sediul clubului cu acea hîrtie a fost consilierul local Pavel Badea. Acesta confirmă informaţiile: "Nu s-ar fi ajuns aici dacă s-ar fi luat în considerare solicitarea mea. Cînd am sugerat că pentru a fi în legalitate acea aprobare trebuie votată în prealabil de consilieri, mi s-a spus să-mi văd de treabă".
Cam cate meciuri credeti ca va juca U Craiova la Severin in fata unui public mai numeros de 2000 de oameni?