Gruppo-Maxima.ro

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Căutare avansată  

Sondaj

Ce facem cu plaiesii lui Porumboiu?

Ii urcam pe garduri
- 9 (75%)
Servim masa impreuna
- 2 (16.7%)
Ne fura mancarea, ne lasa flamanzi
- 1 (8.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 12

Autor Subiect: Derby pt Europa part. aIIIa: Craiova vs Vaslui  (Citit de 1445 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jianu_max

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
    • Vezi Profilul
Re: Derby pt Europa part. aIIIa: Craiova vs Vaslui
« Răspuns #30 : Iunie 14, 2009, 17H:53H:22 »

cata dreptate ai,edmond......eu nu am aplaudat ca tine,dar am plecat acasa,la 250 km de stadion,cu ochii in lacrimi...nu am vb deloc pe drum cu soferul meu,care nu intelegea ce am.era un     amic din husi.nu are nici o treaba cu fotbalul.am mers la craiova in masina lui cu nr de vaslui.......mi-a zis pe la 2 cand am ajuns acasa ca ar fi vrut sa se califice craiova.....
am trecut peste tot acum...ai dreptate.....nu trebuie sa uitam ce ne-au oferit baietii astia anul asta....si acum spre deosebire de anii trecuti putem spera in sezonul viitor cu acoperire...avem de ce spera...poate baietii au invatat ceva din anul asta...poate si mititelu..dar cel mai important...poate am invatat si noi,suporterriii ceva
memorat
OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA

qmadd

• WikiEditor
  • Mesaje postate: 1355
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Iunie 14, 2009, 19H:40H:07 »

Eu m-am certat cu tatal si fratele meu foarte rau, de nu am mai vorbit cu ei cateva zile. Pentru ca au inceput sa strige "Rusine" si sa ii injure inainte de ultimul fluier.. lucru cu care nu am fost de acord. Am sperat pana la ultimul fluier.. dupa care DA, si eu am scandat "Rusine sa va fie". Intrebarea este: am dreptul sau nu? Am insotit echipa anul acesta la 21 de meciuri, parcurgand peste 7000 de kilometri! Normal ca am dreptul. In masura in care am putut, mi-am facut datoria de suporter. Ei si-au facut datoria in ultimul meci? Imi pare rau daca nu ii pot aplauda la 2 minute dupa o asemenea dezamagire... cine poate face asta inseamna ca nu si-a dorit atat de mult calificarea ca si mine. Da, si eu le multumesc pentru bucuriile din acest sezon, pentru meciurile de neuitat, dar le-am multumit incepand cu a doua zi. In acea seara a fost dreptul meu sa le strig ce vreau eu, clubul le plateste lor salariile, mie nu imi da nimic decat bucurii, dar mai ales tristeti. Iar cand sunt servit cu nesimtire si indolenta E DREPTUL MEU sa le strig "Rusine".
Jucat sub presiune, ne-presiune, obiectiv, bani, suporteri, patron, criza, femei, nu imi pasa de ce i-a afectat pe ei. Conteaza ce m-a afectat pe mine. Pe Costea vi l-au servit la TV cum plangea... dar pe mine si pe alte sute de suporteri in jurul meu ne-au aratat cand stateam prabusiti in scaune cu ochii in lacrimi, mult dupa ce jucatorii intrasera la vestiare? NU. Cui dracu ii pasa de noi.
Nu fac nicio speculatie, drept pentru care nu vreau sa mi se reproseze ceva. O echipa disperata dupa egalare, care trebuie sa inscrie un gol pentru a se califica, se cunoaste in ultimele 10 minute. Atunci nimic nu mai conteaza, iar mingile sunt repuse RAPID in joc. In ultimele 10 minute nu se paseaza in lateral decat daca e un meci obisnuit de campionat, poti lua 3 puncte si in meciul urmator, si nici atunci! O echipa disperata pune presiune, care poate fi si surda, daca echipa adversa se apara bine, adica nu trebuie sa topaie mingea intre bare si sa ratam ocazie dupa ocazie... dar sa lasam macar senzatia ca vrem.

Nimeni, repet nimeni nu ma va face sa imi scot din cap faptul ca in acest meci cativa jucatori nu si-au dorit sa castige. In fruntea lor a stat "el capitan" Stoica. La fel cum nu am dubii ca Mititelu a ordonat asta. Nu imi pasa de motive, nu sunt chiar asa carcotas. Primele de obiectiv(1.2 milioane euro), licenta, orice altceva. Nu, nu visez ca echipa mea e cea mai buna si trebuia sa le dam la sarme 6-0, dar pana la urma ce mare echipa am intalnit? Pai Buzaul, Mediasul sau Otopeniul ii nenorocea in 80 de minute, iar noi nu tragem niciun sut pe poarta din careu?

Nu doresc raul echipei, nu l-am contestat 3 ani pe Mititelu cand altii il injurau, nu am scos nicio injuratura cand nu s-a facut niciun transfer sau cand a fost dat Napoli afara, nu am cautat conspiratii, ii contraziceam pe toti cand ziceau ca intre Wobay si Costea sunt neintelegeri, dar un singur lucru pot spune: prost nu sunt.
A, asa ca edmond sau ca tata ("Lasa ma, nu mai fi suparat, ca a fost un an bun, sa vezi la anu'....") as fi putut fi si eu, din pacate nu sunt.
memorat
Black holes are where god divided by zero

edmond

• AccessSite
  • Mesaje postate: 10944
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Iunie 14, 2009, 22H:27H:42 »

Diferenta este ca eu ( poate si tatal tau) am fost in tribune la multe partide mai importante de cat asta ,in  vremea Craiovei Maxima, cand am dat chix cu ultima clasata in meci exential pentru o clasare in primele trei, sau chiar pentru castigarea campionatului. Am pierdut si nu i-am injurat, nici nu le-am strigat Rusine sa va fie. I-am aplaudat si i-am iubit, erau ai nostri. Voi va comportati uneori mai rau decat suporterii adversarilor si dat apa al moara miticilor care ne injura peste tot unde au ocazia.
O alta diferenta era ca noi, intreg stadionul, eram langa ei din primul pana in ultimul minut. Nu eram suporteri de rezultat , nu muream daca ne conducea Vagonul Arad si sa renastem abia la egalare.

Datoria de suporteri? Tradu-mi ce inseamna asta pentru tine?
Pentru mine inseamna iubire fara sa astept nimic pentru asta. Ma bucur daca castigam, ma intristez la infrangeri. Este echipa mea, sunt alaturi de ea la bine si la rau, face parte din viata mea. Masura voastra ca suporterii au dat-o aia multi care l-au injurat pe Dananae dupa meciul cu Vaslui ( desi era primul meci slab dupa un tur de campionat!). O dai si tu cu scenarii fanteziste cu prime de obiectiv de 1 200 000 ( a bagat un anonim stirea pe un forum si ati preluat-o toti, inclusiv ziarele doritoare de scandal?).
Putem sa gandim putin? Tu esti Danane, sau Prepelita sau oricare vrei tu ( mai putin Stoica si aia doi -trei de care vorbesti). Deci tu , Dananae sau Prepelita sau Baird  stiind ca poti castiga dupa acest meci o suma egala cu contractul tau pe intreg anul ( deci practic iti dublezi contractul daca faci un egal!) nu mori pe teren  sa castigi banii ci, din contra, faci totul ca acestia sa ramana in buzunarul patronului. :rolling: :rolling: :rolling: Toti au facut un meci slab ( poate Gangioveanu si inca unul sa fie exceptie) care ar fi motivatia sa nu vrea? Motivatia lor,ca tu privesti prin prisma lui Mititelu.
Nu ti se pare de domeniul fantasticului? Astept, discutia pare interesata.
memorat

giovanni

• ModeratorTotForumul
  • Mesaje postate: 1368
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Iulie 27, 2009, 13H:30H:09 »

L-am desetat ca sticky pentru a nu mai aparea la inceputul listei.
memorat
Quid quid latine dictum sit, altum videtur